Jogos lenne ha rászólnék anyósomra, hogy hagyja abba?
Figyelt kérdés
Anyósom vendégségben van nálunk a héten, de egész nap fingorászik a lakásban akárhova megy. Engem már nagyon idegesít.okt. 28. 17:41
11/24 anonim válasza:
Tudom milyen gusztustalan dolog ez. Nekem a 90 éves öreganyám csinálja ezt, de halál nyugodtan bárhol bármikor odarotyogtat. Szerintem nem is hallja már hogy mit csinál. Múltkor épp dübörgő tankokról beszélgettünk a férjemmel mikor ő is elkezdett dübörögni, mármint a kedves mama. Olyat röhögtünk hogy ő is olyan mint a tank, iszonyat módon megsértődött és azóta nem rotyigtat nekünk. Talán észrevette magát.
12/24 anonim válasza:
Undorító egy fehérnép... Mondd meg neki, hogy abba lehet hagyni, különben mehet haza, vagy ha nem akarsz feszkót, akkor valahogy kibírod, de megmondod a feleségednek, hogy többet ide nem jön.
13/24 anonim válasza:
Ha a kérdező nő lenne és a férje anyja fingana, akkor mindenki beszólna, hogy miért nem áll ki konfrontálódni.
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
okt. 28. 20:10
15/24 anonim válasza:
Amikor fingik egyet jegyezd meg hogy tán sz.r volt már akkor is amikor megette hogy ilyen büdös😀 jó ez erős de olyat simán mondhatsz hogy azigen, ezt még egy oroszlán is megirigyelné. Hatha leesik neki.
16/24 A kérdező kommentje:
Vacsora közben már kénytelen voltam rászólni. Nem bírtam tovább.
okt. 28. 20:13
17/24 anonim válasza:
Fújjj nem csodálom. En is kiakadtam volna.
20/24 A kérdező kommentje:
Látszólag magára vette.
okt. 28. 21:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!