Jogos lenne ha rászólnék anyósomra, hogy hagyja abba?
Figyelt kérdés
Anyósom vendégségben van nálunk a héten, de egész nap fingorászik a lakásban akárhova megy. Engem már nagyon idegesít.okt. 28. 17:41
1/24 anonim válasza:
Jogos. Én már az első néhány után rászóltam volna. Én is voltam rokonoknál több napra már, de bennem volt annyi gusztus hogy kivigyem az udvarra...
2/24 anonim válasza:
Egész héten? Én nem is beszélek vele nemhogy vendégség:) Ne adj neki fehérjedús kaját, amúgy lehet betegség. Egész héten az anyóssal, úristen!
3/24 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon vagyok beszélőviszonyban vele, de azért elviselem, bár ne lenne ennyire gusztustalan. Megértem ha görcsöl a hasa, de legalább menne ki a wc-re.
okt. 28. 17:45
4/24 anonim válasza:
A férjedet nem zavarja? Nem beszélhetne ő az anyjával?
5/24 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férj. A feleségem anyukájáról van szó. De nem lehet mondani neki semmi rosszat az anyukájáról, mert egyből bevédi.
okt. 28. 19:15
6/24 anonim válasza:
Hát akkor mond meg neki szemtől szemben. Vagy ha hallod hogy rotyogtat szólj rá hogy ha elszórtad szedd is össze... Különben sem értem mi ez a tunyaság manapság hogy ha nekem nem tetszik valami az anyósommal vagy a párom családjával kapcsolatban akkor a másik félnek kell szólni. Ha nekem nem tetszik valami megmondom az adott személynek szemtől szemben és nem hárítok mert úgyis az a vége hogy vagy nem szól neki vagy ígyis úgyis te leszel a bűnbak.
7/24 anonim válasza:
Bocsánatot kérek, de nem lett volna szükséges lenullázni. A kérdésből nem derült ki, te melyik fél vagy. Az alapkérdést egy konstruktív kérdéssel tovább vittem.
8/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem derült ki a kérdésemből, hogy melyik fél vagyok, de nem én pontoztam a válaszod, ahogy senki másét sem.
okt. 28. 19:25
9/24 anonim válasza:
Jó, hogy nem szarik oda az asztalra vacsora közben… De párod komolyan nem látja (érzi), hogy mekkora illetlen tahó az anyja?! Sajnos, ebben az esetben azt gondolom, hogy igen, neked kell szólni! Ha ezen felkapja a párod a vizet, akkor neki is magyarázd el, hogy ezt miért nem illik csinálni más ember házában, és bizony vannak olyan viselkedési normák amit illene betartani kortól és nemtől függetlenül. Na, meg a helyedben én megkérdezném a feleségedtől, hogy ő odafingik, ha elmentek valahova vendégsége? Tudom, hogy nem vígasztal, de nyugi, nem csak a te anyósod ilyen, mert az enyém is nyilvánosan fingik és büfög... Lehet az bolt, étterem, vendégség vagy bármi. Sőt, ő még ki is kéri magának, ha valaki szólni mer neki és nem röhög vele együtt.
10/24 anonim válasza:
Nem fog tetszeni a válaszom.
Egyértelműen jogos lenne, de nem ez a kérdés lényege. Nem akarsz viszályt szítani, azon hezitálsz, hogy kibírd az anyósod gusztustalan szokását egész héten (és még csak hétfő van) annak érdekében, hogy megmaradjon a családi béke, vagy a sarkadra állj és borítsd a bilit (stílszerűen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!