Mit tegyek ebben a szituációban?
Jovan fiam, majd meglatod, hogy anyadnak igaza van. Addig meg csinalj amit akarsz, de ne vard, hogy tamogasson es jopofizzon, mert szulokent nagyon nehez nezni azt, hogy a gyerekunk tonkreteszi az eletet egy ilyen dologgal. Csak ne ess teherbe, ne menj hozza ferjhez, en ennyit kerek toled :D
En is csinaltam hasonlo hulyesegeket, bent is ragadtam egy 4 evig tarto se veled se nelkuled, toxikus kapcsolatban.
Mert fiatal voltam es hulye es nem hallgattam anyamra :D
Kellett volna. De az ember nyilvan mindig a sajat hibajabol tanul.
A paroddal meg nem kell minden anyaddal kapcsolatos dolgot megosztani, minek.
Teljesen mindegy, mit mondunk, te tátott szájjal mész a f.szerdőbe épp - és tök megértem anyukádat, amiért ő ezt látja és nagyon nem boldog miatta.
Én sem örülnék, hogyha a gyerekem visszamenne a toxic szr kapcsolatába, ami előbb-utóbb újra tönkreteszi őt.
De te milyen anyósról beszélsz? Nem lesz itt semmilyen anyós, mert előbb vágjátok megint gallyra egymást a "szerelmeddel" :D
Bárcsak az én anyám próbált volna ennyire meggyőzni arról, hogy ne menjek vissza az exemhez. Mennyi baromságtól megkíméltem volna magam, ha nem a saját bőrömön kell megtapasztalni, hogy mekkora hülyeség exhez visszamenni...
Mondd csak el nyugodtan az exednek, akkor hátha olyan szinten lesz utálat, hogy kilép végleg az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!