Hogy kezeljem a helyzetet? Egyszerűen totál belefáradtam és egy ben dühít a szituáció. Anyós akár hány hányszor jön látogatóba mindig rengeteg vackot hoz. Eleve nagyon kis lakásban vagyunk kevesebb, mint 50 nm².
Figyelt kérdés
Beállít hozz saslikpálcából 3 csomaggal, muffin sütiformát, műanyag vicekvackot. Nem is kérjük ezeket de hozza magától. A legdühítőbb, hogy megbeszéljük, hogy köszönjük nem kérünk semmit van mindenünkbés hozza nem érdekli.Nekem sosem volt ilyen gondom, anyum egyből megérti a dolgokat. Anyósnak 100 mondjuk nem érti, férjem is mondta neki töbnszőr én is szépen, kefvesen erélyesebben de semmi nem haszál. 30' pár vagyunk mindketten dolgozunk, nincs gondunk semmire és nekem nagyon kellemetlen ez az állandó tukmálás. Erőszakos és makacs és ez csak az egyik része, ha jön mindigbmagyarázza, mit-hogy kellene pl birágoskertet rendezni. Én nagyon nem bírom, h okoskodik, rendezkedik és folyton ennyi használhatatlan dologgal halmoz el. Amitől tartok, hogy babát várunk és szerintemnez csak rosszabb lesz. Én nem szeretném, hogy ennyire beleszóljon a dolgainkba és ő válaszon ki nekünk tárgyakat.aug. 6. 07:42
1/20 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért csak siettem.
aug. 6. 07:43
2/20 anonim válasza:
Engedd el. Hozza te meg kidobod egyből, ennyi.
3/20 A kérdező kommentje:
Igen csak gyümölcscentrifugat nem igazan tudok kidobni abból is hozott 3-at, szőnyeget és ő elvárja, hogy kilegyen téve.
aug. 6. 07:55
4/20 anonim válasza:
Kiteszed a kuka mellé, lesz, aki elviszi. Vagy eladod a neten
5/20 anonim válasza:
Nekem ha nem kell valami, mert tényleg nem tudom hová rakni és ezt elmondom csak hozzá valaki, akkor nem veszem el. Nem tart pisztolyt a fejetekhez gondolom.. aztán lehet megsértődni.
6/20 anonim válasza:
Igen, kidobod vagy át sem veszed. Ha a férjed veszi át, akkor utána kiteszed a kukába. A tukmálás nem segítség, hanem erőszakos viselkedés. Gyereknél is ez lesz. Akkor arra figyelj majd, hogy ha már elég nagy, akkor ne a gyereket célozza meg elsőnek a vacakokkal, hanem előzd meg, kapd el az ajtóban és vedd el, vagy vitesd ki a felesleges holmit. Ha például hív, hogy szerzett szuper babakocsit a barátnője unokájától, csak ki kell mosni, akkor mondd, hogy használja egészséggel. Vagy ha talál egy kis ágyat szekrénnyel, csak menjetek el érte, akkor is kérdezz rá, hogy hova akarja tenni a lakásában, mert a tiétek már ki van választva. Ne engedj, azonnal határozottan mondjátok meg, hogy nem kell, oda ae vigye. Ehhez kell a férjed is, aki nem sajnálgatja meg magyarázza a tetteit (végülis csak jót akar, nem is olyan rossz az az akármi).
7/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy latom a ferjemen, hogy nem akar konfrontálódni és kicsit azt érzem, hogy így az anyós eléri, h kettőnk között legEn a feszkó.Nyilván egy idő után besokkalok éa én is mondom a magamét.
aug. 6. 08:16
8/20 anonim válasza:
Eladnam a nezen. Minden vackot amit hoz.
Majd mondanam neki legkozelebb h milyen jol jott az a 10e amint kaptam erte. Es lelkesen beszelnek arrol h milyen klassz dolgot vettem a kacakjai arabol vagy mozoba szinhazba koncertre koltottuk. Szoval nyugodtan hozzon meg ilyenenek jo "helye" lesz annak!
9/20 anonim válasza:
#8, ezzel annyi a baj, hogy rengeteg idegbajjal és idővel járhat eladni a dolgokat. Ha gagyi vagy használt, akkor még kevésbé fog menni, és ha a kérdező szentel rá időt és energiát, tárolja, amíg akad vevő, ugyanígy az ő vérét szívta, és csak halmozódik majd, ha diícsérgeti a mamát.
10/20 anonim válasza:
Pedig muszáj megmondani, hogy ez nektek nem kell. Nehogy már a csúnya szőnyeget nézd egész nap. Kérdezted, minek 3 gyümölcscentrifuga szerinte? Mentálisan jól van a mama?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!