Voltatok ilyen szituációban? Párotok szüleinek nem voltatok szimpatikusak azt gondolták hamar szakítani fogtok de még mindig együtt vagytok?
Párom anyja 12 éve várja, hogy elhagyjon a fia :D
Amúgy annyi volt a baja velem anno, hogy a családom szegény. Ő nagyon anyagias, csak a pénz számít neki, így ez természetesen nem tetszett neki. Miután lediplomáztam és jól keresek, ez már nem probléma, a pénz megvan, elkezdett velem jópofizni de mivel jó pár évig hallgattam hogy takarodjak a fia közeléből meg hogy csóró bánat vagyok, nem vagyok azon a szinten stb. valahogy nem fogadtam szívesen. Ezen megsértődött és továbbra is utál, "pedig ő próbált kedves lenni és befogadni a családba". Aha, a diplomámat meg a pénzemet. :D
4- es
Anyukajatol veszed el az idot😂
Ez mit gondol?? Hogy majd nem lesz sajat csaladja es 40 evesen is szoknyaja alatt lesz??
#3 Jól érzem hogy olvastam a közelmúltban egy kérdésed amiben épp ezt mesélted el?
Egyébként én pont az ellenkező helyzetben vagyok, az anyósom irigy rám hogy jómódú családból jöttem, és rideg velem,pedig sosem gondoltam emiatt nagyobbnak magam, sőt ahol tudtam próbáltam volna neki segíteni anyagilag, de mindíg megkapom hogy nem kell neki a pénzem hagyjam békén.
Anyósomnak nem tetszettem (én voltam a "másik nő"), azt gondolta, a fia úgyis visszamegy a feleségéhez. Nem így történt. Öt év után összeházasodtunk, összesen 42 évig éltünk együtt, a férjem haláláig.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!