Voltatok ilyen szituációban? Párotok szüleinek nem voltatok szimpatikusak azt gondolták hamar szakítani fogtok de még mindig együtt vagytok?
Papámmal közölte az anyja hogy orvos lányt szánt neki, elég nagy családi hiszti lett, mint egy spanyol drámasorozatban.
A vicc az, hogy a mamám a szomszédban lakott a csaádjával, így papa anyja átdobálta a cuccait a kerítésen és kvázi kitagadta a családból. Utána amikor anyukám kicsi volt egyszer félre is lökte hogy elessen, és a papa tesója is ugyanilyen lett mint az anyja.
Magának nevelte a fiát, ezt így ki is mondta. Azt akarta hogy vele maradjon örökre, gondozza majd.
Alapból nem kedvelt, mindig sértegetett.
Pl elváltak kiskoromban a szüleim - azért vagyok ilyen mert nem volt apám
Megtudta hogy régen anorexiás voltam - hú de kövér vagyok, de vastagak a combjaim!
Anyám nem házasodott újra - tuti mert kibírhatatlan idegbeteg
Anyám beteg - mikor döglik már meg? Én öröklöm a házat? (ezt így meg is kérdezte)
Sorolhatnám még...
Tipikus falusi beképzelt nagyságoskurv4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!