Voltatok ilyen szituációban? Párotok szüleinek nem voltatok szimpatikusak azt gondolták hamar szakítani fogtok de még mindig együtt vagytok?
Hajajj. Nem csak én, de az egész családom nem szimpatikus nekik, pedig eddig max a facebook profiljukat láthatták, velem meg élőben összvissz egyszer találkoztak, hat éve. Állítólag kommunisták vagyunk 😂 sőt, mivel én HH gyerekek felzárkóztatásával foglalkozom, civil sorosbérenc is vagyok. (Gondolom mondanom se kell, apuka és anyuka nagy fideszesek. Az én családom meg nem, ez ugye náluk főbenjáró bűn.) Mivel elvált szüleim vannak, ateistának, pogànynak is lettem már bélyegezve, nem zavarta őket az a tény sem, hogy amúgy egyházi iskolába jártam. Erősen próbáltak minket szétszakítani, a páromat ellenem hangolni, de ahogy a fenti példák mutatják, nem megy nekik, főleg mert általuk kitalált hülyeségekkel vádolnak folyamatosan. A férjem szerint anyuka az összes előző barátnőjét utálta, szóval nem csak engem tisztel meg ezzel a viselkedéssel, így nem is izgattam magam rajta. Én annyit csináltam, hogy nem vettem fel a kesztyűt, ignoráltam a baromságaikat. Ha a párom panaszkodott, hogy már megint mit mondanak rólam neki, röhögtem egyet és kész. Én soha nem szidtam őket a párom előtt, de egész jó dumáim vannak a fejben ha találkoznánk személyesen, lenne mit a képükbe mondanom.
Lényeg a lényeg, szépen lassan a páromnak lett elege a baromságaikból, persze azt gondolják hogy én módszeres aknamunkával ellenük hangoltam a fiukat. Hát ha ezt akarják hinni, higgyék csak. Tipikusan olyan emberek, akik szerint ők hibátlanok, mindenki más a szarszemét.
Három éve jártunk, amikor a mostmár férjem elment hozzájuk egy pofavizitre és elmondani, hogy megkéri a kezem, ebből az lett, hogy órákig ordítoztak a fiukkal, engem elhordtak minden szarnak, a férjem felborított a nappalijukban egy dohányzóasztalt mérgében (amúgy nem agresszív egyáltalán) és eljött, aztàn pár hónapig nem is beszéltek.
Az esküvőnk tavaly volt, kéttanús egyszerű polgári, nem miattuk, alapból is így akartuk, meg covid is volt ugye, meg nem is szeretjük a felhajtást. Utólag mondta el nekik a férjem, hogy megvolt az esküvő, anyuka reakciója az volt, hogy a szemében az nem számít, mert a polgári esküvő nem igazi esküvő, csak a templomi, apuka reakciója meg az volt, hogy szerinte úgyis elválunk majd.
Mostanában lesz izgis a sztori, mert lassan lebabázok, na ott is már öt hónapos voltam amikor a férjem egyáltalán elmondta nekik, hogy unoka lesz, azt elvileg magukhoz képest meglepően normálisan fogadták. Nemrég meg kitalálták, hogy el akarnak jönni látogatóba szülés után egy hónappal. Nem vagyok az a típus, aki tiltaná az unokát a nagyszülőktől, de az tuti, hogy nem látom őket szívesen az otthonomban miután ők évek óta alaptalanul utálnak és a saját fiuk életét is megkeserítik a baromságaikkal. Minden esetre izgatottan várom a személyes látogatásukat, az tuti, hogy árgus szemmel fogom monitorozni a viselkedésüket, és ha csak csúnyán néznek rám, nem fogják zsebre tenni amit kapnak.
15
Eljönnek majd unokázni, mert az nagyon fontos lesz nekik, jópofiznak és a szemedbe fognak hazudni, ők nem mondtak semmit. “Jó “ esetben a fiúkra fognak mindent. Elhiszed? Ők lesznek a mártírok akik nem tehetnek semmiről. Fogadni mernék.
Az első találkozásnál éreztem, hogy ez nem olyan lesz amire én számítok. Hát nem is. Tett megjegyzést, amiből levettem hogy nem tartanak potenciális feleség jelöltnek. De még csak arra sem számítanak, hogy sokáig együtt maradunk... Vagyis remélték.
Anyósom sajnálatára össze is házasodtunk. Minden fényképen süt róla az a búval b@$zott fej, a sírásra álló tekintet és ahogy szorítja a férjem kezét mint egy 5 évesnek... Uramatyám...
Igyekezték elrontani a naaaagy napot. Sajnos sikerült is. Nem akarok a saját lagzimra emlékezni hála főképp nekik, mert amióta csak ismerem őket lealáztak...
16- a mártírkodás anyóspajtás vérében van, ahogy a szelektív memória is a férjével együtt, szóval amit mondasz abszolute lehetséges kimenetele az onokanézőnek 😅
Az az egyetlen szerencsèm, hogy 400 kilométer választ el tőlük, szóval nem fognak túl sűrűn megjelenni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!