Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kezeljem a szituációt?

Hogyan kezeljem a szituációt?

Figyelt kérdés

Vasárnap keresztelőn voltunk párom lett a keresztapa

Párommal együtt vettük meg a kislánynak a fülbevalót, szerettet volna még venni valami apróságot de végül megbeszéltük hogy nem mert keresztelői ruhára gondolt még, és mondtam hogy szerintem a ruhát biztos hogy a kislány szülei fogják megvenni

Ott vagyunk a keresztelőn jönnek a párom szülei és a gyerekei is.

Az anyósom szokásához híven megint szerepel amit kezdek egyre nehezen viselni, átadja az ajándékot stb legyintek nem idegesítem magam

Megtörtént az ajándékozás, és akkor látom tudtam meg hogy párommal együtt megvették a kis ruhát és a hozzá tartozó kiegészítőket is legyintek nem idegesítem magam

Anyós írt az ajándék csomaghoz egy képeslapot egy szép monológot írt, a végére oda írta

Keresztapa és családja ez a szöveg alá pedig felsorolás a családtagokat és engem nem írt oda (4éve vagyunk együtt a párommal)

Mikor hazavittük az anyóst akkor azt mondta örülök hogy eljöttél és jó volt egy kicsit együtt lenni azt hittem lehányom

templomba egymás mellett ültünk mert jött hogy foglalt nekem helyett a másik oldalán egy idősebb rokonak beszélgettek betegség stb erre azt mondja a betegség kerüljön el mert akkor széthullik a család

Vannak viták anyós miatt, próbálom kerülni kevesebbet is találkozok vele, de az ilyen alkalmakon mindig valahogy megtud bántani

Igazából olyanok mit ha a párom és az anyukája lennének egy pár

Számomra furi a kettőjük közti kapcsolat

Azt nem tudom, hogy erre is legyinstek egyet hogy nem fogok ilyen miatt veszekedni mert tudti anyukáját védi majd vagy jegyezzem meg valahogy finoman

Történetben egy 74 éves nőről beszélünk a fia meg 50 éves

Már leültünk párszor és beszélgettünk erről és tudja hogy érzelmileg rángatja zsarolja de nem tud mit tenni ellene mert hát csak az anyja .....

Vasárnapi nap után teljesen le vagyok törve és az van amit anya akar

Tavaly volt egy vitánk mert anyuka kitalálta a közös családi nyaralást 10 nap külföld nagy felnőtt fiúk a párjuk

Én mondtam hogy nem 10 nap az nekem sok menjünk kevesebbre

Nagy vita a vége az lett hogy csak elmentek 10 napra és pont úgy hogy a párom születésnapja beleesett abba a hétbe mikor elutaztak

Most a párom megint előállt hogy 10 nap horvátország és nem akarja rám erőltetni de ha gondolom ás jó lenne ha mennék

De nem fogok menni amit meg is mondtam már, főleg hogy mikor mondtam hoy nekem is van egy fiam arra azt a választ kaptam ja vele nem számoltam

Mert a nagy családi nyaralás szeptemberben lenne mikor kezdődik az iskola

júl. 15. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked kivel él?mi az hogy vele nem számolt?tán nem tudja hogy van fiad?ha szeptemberben lesz de te azt írtad hogy kevesebbre mennél de tiznapra nem ha kevesebbre mész akkor nem lesz szeptemberben iskola,??érdekes egy emberke vagy
júl. 15. 15:41
 2/18 anonim ***** válasza:
22%

Te tényleg azon hisztizel, hogy te azt mondtad, nem kell ruha, ők meg megvették?

És bocs, de ha neked sok a nyaralás, akkor mindenki alkalmazkodjon hozzád? Nekik belefért, elmentek.

Te egyelőre egy jelenlegi kapcsolat vagy, nem családtag, tetszik vagy sem.

júl. 15. 15:42
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Vihar a biliben
júl. 15. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem vagytok házasok, akkor nincs anyos. Ha nem vagytok házasok, akkor te csak a keresztapa éppen aktuális párja vagy.

Amúgy egy 50 éves férfi már nem fog megvaltozni

júl. 15. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Te, csak egy éppen megtűrt valami vagy, a 74 éves vén boszorkány anyuci és az 50 éves szànalmas kisded kapcsolatában.

Miért hagyod magad megalázni?

Ennek a vénembernek csak dugópajtinak kellesz, meg cselédnek.

Cáfold, ha nem így van!

A kisded az anyucikájánál lakik még?

Apuka hol van a képben, hogy ennyire egyben van, a 74 éves banya és az 50 éves csecsemő?

júl. 15. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem kicsit rosszul látod a dolgokat.

Nézzük másik oldalról: a párod meg akarta venni a ruhát, de te kitaláltad, hogy ne, mert majd biztos megveszik a szülők, pedig nem is tudhattad, mi náluk a szokás. A párod biztos beszélt erről az anyjával, aki meg nem tartotta rossz ötletnek és tuti azért a hátad mögött vették meg, mert tudták, hogy negatív vagy és pampogsz meg beleszólsz.

Ezt a nyaralós dolgot sem értem, rengetegen mennek nyaralni a szülőkkel, nincs ebben semmi, most a párod azért ne lehessen jóban velük, mert te nem bírod anyóst?

júl. 15. 16:57
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem az anyósod. A fia barátnője vagy, nem számítasz családtagnak.
júl. 15. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem miért vergődsz még mindig ebben a kapcsolatban?

Te nem tartozol a családhoz, 4 év ide vagy oda.

A párod igazából ember számba sem vesz.

Szóval újra meg kérdem nem tudom hányadik poszt után, mi a büdös fenének vagy vele?

júl. 15. 17:50
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

A fulbevalohoz irhattal volna te ajandekkartyat ha annyira izgat es ott felsorolod magad.

A nyaralos dolgot nem ertem, ha akarsz mesz ha nem nem. De azt ne vard hogy a parod se menjen. A 74 eves mama tapasztaltabb , lehet nem josol nagy jovot nektek. A csalad szot az idosek amugy a gyerekekre hasznaljak, pl 2 csalados azt jelentu 2 gyerek. Manapsag nem igy szoktuk hasznalni, szoval lehet igy ertette hogy keresztapa es gyerekei.

júl. 15. 20:28
 10/18 anonim ***** válasza:
36%
Ja es a ruhat lehet azert vettek meg mert az anyos meg tudta vagy megkerdezte hogy azt a keresztszulo szokta venni. Nem hiszem hogy csakazert vasaroltatta meg mert te ellenezted , ennyire nem biztos hogy fontos vagy 😅
júl. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!