Hogyan kezeljem a szituációt?
Vasárnap keresztelőn voltunk párom lett a keresztapa
Párommal együtt vettük meg a kislánynak a fülbevalót, szerettet volna még venni valami apróságot de végül megbeszéltük hogy nem mert keresztelői ruhára gondolt még, és mondtam hogy szerintem a ruhát biztos hogy a kislány szülei fogják megvenni
Ott vagyunk a keresztelőn jönnek a párom szülei és a gyerekei is.
Az anyósom szokásához híven megint szerepel amit kezdek egyre nehezen viselni, átadja az ajándékot stb legyintek nem idegesítem magam
Megtörtént az ajándékozás, és akkor látom tudtam meg hogy párommal együtt megvették a kis ruhát és a hozzá tartozó kiegészítőket is legyintek nem idegesítem magam
Anyós írt az ajándék csomaghoz egy képeslapot egy szép monológot írt, a végére oda írta
Keresztapa és családja ez a szöveg alá pedig felsorolás a családtagokat és engem nem írt oda (4éve vagyunk együtt a párommal)
Mikor hazavittük az anyóst akkor azt mondta örülök hogy eljöttél és jó volt egy kicsit együtt lenni azt hittem lehányom
templomba egymás mellett ültünk mert jött hogy foglalt nekem helyett a másik oldalán egy idősebb rokonak beszélgettek betegség stb erre azt mondja a betegség kerüljön el mert akkor széthullik a család
Vannak viták anyós miatt, próbálom kerülni kevesebbet is találkozok vele, de az ilyen alkalmakon mindig valahogy megtud bántani
Igazából olyanok mit ha a párom és az anyukája lennének egy pár
Számomra furi a kettőjük közti kapcsolat
Azt nem tudom, hogy erre is legyinstek egyet hogy nem fogok ilyen miatt veszekedni mert tudti anyukáját védi majd vagy jegyezzem meg valahogy finoman
Történetben egy 74 éves nőről beszélünk a fia meg 50 éves
Már leültünk párszor és beszélgettünk erről és tudja hogy érzelmileg rángatja zsarolja de nem tud mit tenni ellene mert hát csak az anyja .....
Vasárnapi nap után teljesen le vagyok törve és az van amit anya akar
Tavaly volt egy vitánk mert anyuka kitalálta a közös családi nyaralást 10 nap külföld nagy felnőtt fiúk a párjuk
Én mondtam hogy nem 10 nap az nekem sok menjünk kevesebbre
Nagy vita a vége az lett hogy csak elmentek 10 napra és pont úgy hogy a párom születésnapja beleesett abba a hétbe mikor elutaztak
Most a párom megint előállt hogy 10 nap horvátország és nem akarja rám erőltetni de ha gondolom ás jó lenne ha mennék
De nem fogok menni amit meg is mondtam már, főleg hogy mikor mondtam hoy nekem is van egy fiam arra azt a választ kaptam ja vele nem számoltam
Mert a nagy családi nyaralás szeptemberben lenne mikor kezdődik az iskola
Neked nincs anyósod.
Van egy épp aktuális párod, és ne kezeld úgy magad, mintha családtag lennél, mert egyelőre még nem vagy az.
Pláne ne szólj bele olyanba, amihez neked épp nem sok közöd van. Te nem lettél keresztanya, a párod anyja meg hadd vegyen már azt a kisgyereknek, amit ő akar.
Nagyon sajnálom, én egyetértek veled! Szerintem vess véget a kapcsolatnak, egyáltalán nem hiányzik szerintem az életedből az, hogyha leesik láb alól a 74 éves anyja (reális elképzelés) akkor majd neked kell gondoznod. Mert ez így lesz! Te csak egy cseléd leszel, szavad meg ne legyen.
Én szóltam!
17
Meg az is latszik, hogy ugyan olyan kiállhatatlan anyósok lesztek mindketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!