Kinek mi a véleménye? Anyósom túl messzire megy vagy igaza van?
Nem csoda, hogy a párod szorongásos beteg, anyós kontrollmániás.
A lányával is ordítozik.
Ettől függetlenül ilyen adottságokkal a gyerekvállalás nem jó ötlet.
Mivel betegek vagytok, helyetek sincs, anyós csak öregebb lesz, majd ha gondozni kell, akkor jön a fekete leves, ha már most is elviselhetetlen, még rosszabb lesz.
Sajnos nincs mit tenni, elköltözni nem fogtok, mások hiába írják, 2 mentális beteg nem fog tudni albérletet fizetni.
Inkább adjatok bele a rezsibe, cserébe mondjátok meg neki, hogy a szobátokba ne járjon be.
A sógornővel is vannak bajok, gondolom neki párja sincs.
Anyós jól elcseszte a gyereknevelést.
Ő maga is mentális beteg, ha jól értem gyűjtögető is.
Ilyen az, amikor valakinek nem kellett volna gyereket vállalnia.
Nem bántásból kérdezem, de ti mire akartatok gyereket vállalni?
Sem munkátok, sem saját lakásotok nincs, de még eltartani sem tudjátok magatokat. Hogy akartatok gondoskodni egy gyerekről?
Magyarul egyéve élősködtök a párod anyjáék nyakán - gyereket is csináltatok volna a semmire - és csodálkozol, hogy nem tetszik nekik?
Ők még kedvesek, nálam eleve szóba sem jöhet, hogy a gyerekemék az én házamban játszanak felnőttesdit - kvázi az én kontómra.
Hogyne.
Lehet szépen elköltözni és majd ott együtt élni.
"Márciusban elvesztettem egy magzatot sajnos ami mindkettőnket padlóra küldött."
Védekezzetek gondosan, mert más sem hiányzik ide, mint egy gyerek. Mégis hova gondoltad????
Fájva olvastam. De így is csak a feléig jutottam.
Sül az írásból, a butaság. Te mentél a mama házába a mama nyakára. Az ő háza, örülj neki, hogy befogadott. Ha nem tetszik, akár mehetsz a híd alá is. Mert ahogy olvasom, jobb opciód nem lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!