Bántotta már valakit annyira az anyósa, hogy végül a halálát kívánta?
Eszméletlen alattomos, gonosz, hazugságokat terjeszt az emberekről, lehülyézi őket a hátuk mögött, a fiacskáját mindig is ellenem akarta fordítani, ami végül sikerült is.
Még olyanokat is hazudott, hogy én elloptam a családi aranyból egy nagy pecsétes férfi gyűrűt.
Azt sem tudom milyen gyűrűről beszél és, ahol őrzik a családi aranyat, oda én, ha akarnék sem tudnék bejutni. Feltételezem, hogy az alkoholista apósnak kellett a pénz piára és eladta. Most engem vádolnak lopással, amit nem csak, hogy soha nem tennék meg, hanem fizikailag is képtelenség.
A fiacskája viszont mindent elhisz neki, akkor is, ha teljesen lehetetlen dolgokat mond, amit még egy óvodás gyerek sem hinne el.
Gyakran megfordul a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha az anyósom eltűnne, megszűnne létezni. Igen, a halálát kívánom.
Bántotta?
Addig, ameddig nem tudatosítjuk magunkban azt, hogy minket az égvilágon senki nem bánthat, mert nincs hozzá joga, nem megyünk férjhez.
Komolyan a pszichátriára záratnám az itt kérdezők 98%-át. Igen, a kérdezőket. Az utcára nem engedném.őket, amíg nem szereznek eszközöket.
Egyszerűen nulla eszközzel, fegyverrel mennek az életnek nevezett harcba és idegenektől várják a megoldást. Tragédia, komolyan tragédia a magyar emberek elméje.
"A fiacskája viszont mindent elhisz neki, akkor is, ha teljesen lehetetlen dolgokat mond, amit még egy óvodás gyerek sem hinne el."
Nos, a fiacska már rég ex lenne, így anyos is megszűnne létezni a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!