Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bántotta már valakit annyira...

Bántotta már valakit annyira az anyósa, hogy végül a halálát kívánta?

Figyelt kérdés

Eszméletlen alattomos, gonosz, hazugságokat terjeszt az emberekről, lehülyézi őket a hátuk mögött, a fiacskáját mindig is ellenem akarta fordítani, ami végül sikerült is.

Még olyanokat is hazudott, hogy én elloptam a családi aranyból egy nagy pecsétes férfi gyűrűt.

Azt sem tudom milyen gyűrűről beszél és, ahol őrzik a családi aranyat, oda én, ha akarnék sem tudnék bejutni. Feltételezem, hogy az alkoholista apósnak kellett a pénz piára és eladta. Most engem vádolnak lopással, amit nem csak, hogy soha nem tennék meg, hanem fizikailag is képtelenség.

A fiacskája viszont mindent elhisz neki, akkor is, ha teljesen lehetetlen dolgokat mond, amit még egy óvodás gyerek sem hinne el.

Gyakran megfordul a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha az anyósom eltűnne, megszűnne létezni. Igen, a halálát kívánom.

szept. 8. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Mit keresel egy ilyen családban?
szept. 9. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Bántotta?

Addig, ameddig nem tudatosítjuk magunkban azt, hogy minket az égvilágon senki nem bánthat, mert nincs hozzá joga, nem megyünk férjhez.

Komolyan a pszichátriára záratnám az itt kérdezők 98%-át. Igen, a kérdezőket. Az utcára nem engedném.őket, amíg nem szereznek eszközöket.

Egyszerűen nulla eszközzel, fegyverrel mennek az életnek nevezett harcba és idegenektől várják a megoldást. Tragédia, komolyan tragédia a magyar emberek elméje.

szept. 9. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

"A fiacskája viszont mindent elhisz neki, akkor is, ha teljesen lehetetlen dolgokat mond, amit még egy óvodás gyerek sem hinne el."

Nos, a fiacska már rég ex lenne, így anyos is megszűnne létezni a számomra.

szept. 9. 08:35
 14/15 Metionin ***** válasza:
100%
Bántani bántott már sokszor és sokféle módon de konkrétan a halálát sosem kívántam. Azt nem mondom, hogy nem fogok meginni egy felest ha feldobja a talpát de kívánni max kicsi de kellemetlen dolgokat szoktam neki, pl. jó hosszan tartó hüvelygombát.
szept. 9. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
en az anyamet kivanom mar evtizedek ota de ugy tunik az alkohol tartosit mert a szemetladaja mar tul van a 90 en es meg mindig itt van a temetok meg uresek. Ritka undorito egy leny, szegeny ferjem jobb anyost erdemelt volna. az enyem se volt kutya (mar meghalt) de meg se kozelitette az anyamat.
okt. 23. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!