Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mivel bántott meg a menyed?

Mivel bántott meg a menyed?

Figyelt kérdés
Több kérdés van a másik oldalról de engem épp ez érdekelne. Fiad párja mivel miért sértett meg? Béke lett?

2020. szept. 22. 17:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Anyósom nevében írhatok? Őt a veje sértette, alázta porig, azzal hogy lassan 7 éve tiltja tőle az unokát, de már betegesen a feleségével, vagyis anyós lányával együtt. Beteges módon óvják a gyereket a gonosz külvilágtól, a betegségektől. Anyós igen ritkán láthatja a gyereket, hozzáérni tilos. Anyósom nem tudja mivel érdemelte ezt ki, mi a család is értetlenül állunk e beteges féltés előtt. Sokszor mondja hogy nem is akarja már őket látni, de fáj a szíve az unoka után.
2020. szept. 22. 17:59
 2/20 anonim ***** válasza:
8%
Elvárta volna, hogy bemenjek a kórházba, amikor szült.
2020. szept. 22. 19:44
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

És ebben mi volt a bántó, kettes? Esküszöm, nem értem.

Az én anyósom is mondta, hogy szóljunk, ha beindul a szülés és jön, mert izgul, mert hàtha kell segítség. Igaz, ő úgy szeret és kezel, mintha a lánya lennék és én is nagyon szeretem.

Ha nem akartam volna, hogy bejöjjön, nyilván szólok, de jól esett, hogy valakinek ilyen fontos vagyok (ha már a saját anyámnak nem).

2020. szept. 22. 20:10
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Összehozta anyjaval a férjem.
2020. szept. 22. 20:20
 5/20 A kérdező kommentje:

#4 est akárhogy olvasom nem értem..

#2 miért baj ez? Ez nem bántó. :D

2020. szept. 22. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
Olvasd el meg egyszer.
2020. szept. 22. 21:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Basszus. Na ez nagyongáz úgy..
2020. szept. 22. 22:05
 8/20 anonim ***** válasza:
30%
En ertem a 2-est. A lenyeg az "elvarta volna". Mindegy mit de ne elvarjuk mar a masiktol, mi tha az egy alap lenne jelen esetben bevonulni a korhazba csak mert a menyem szul es cipelni a kis motyojat es naoonta beadni a finom ebedket, hanem kerjenek meg, vagy mondjak el mit szeretnenek es beszeljuk meg.
2020. szept. 22. 22:28
 9/20 anonim ***** válasza:
5%
2es vagyok. Nekem bizonyos sorozatokra meghatározott időben otthon kell lennem,nem érek rá ilyenekre. Nem volt fontos az unokám születésénél ott lenni, és utána sem segítettem nekik. Hát nem megsértődött? Ez nekem nagyon bántó.
2020. szept. 22. 22:41
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
8assal egyetértek. Egy nagymamától ne várjunk el ilyeneket. Igenis a fiatal szülők hibája. Kérni kell és aztán elfogadni a segítsêget, ami érezhetően csak nyűg a nagymamának, mivel 1 pillanatig sem volt lelkes a 9 hónap alatt. A legjobb ha még sajnáltatja is magát a mama, hogy neki mennyi gondja van és bezzeg az ő szülése, de szar volt. Nem is értem mi van a mai fiatalokkal, hogy elvárnak olyanokat, amik 50 éve teljesen evidensek voltak.
2020. szept. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!