Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bántalmazó bátyám tőlem...

A bántalmazó bátyám tőlem (akit bántott) fél? Vagy ennyire rühell, undorodik tőlem?

Figyelt kérdés

én 21 ő 23 éves.. megszokott ütni, többször volt hogy fojtogatott... nem szeretek vele egy légkörben lenni, félek tőle, szorongok.. amikor otthon van torkomban gombóc van, gyomrom, kezem, lábam, izmaim görcsben állnak... De ahogy lehet kerülöm. Egy szobában vagyunk sajnos.. azt megértem ,hogy ez nem jó, de ez van, ha annyira rossz neki akkor költözzön el, de az nem megoldás hogy engbem bánt.. a lényeg, hogy eléggé gáz a helyzet... Olyankor amikor anyám elmegy, mondjuk 1-2 hétre, most a nyáron többször elment nyaralni egyedül... és akkor mondjuk pont nincs otthon senki, akkor mindig az anyám ágyában alszik a másik szobában... Azért gondolom, hogy ez egy kicsit gáz.. fél tőlem azért alszik ott vagy mi??

ő is rosszul érzi magát? dehát ő bánt engem, nem én őt, akkor miért ő menekül?

2017. aug. 28. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert, ha te nem mész anyukád ágyába aludni, akkor majd ő fog.
2017. aug. 28. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:

Maximum úgy fél, hogy tudja, hogy mit tett és nehogy elvágd a torkát álmában.

De te nem tudsz tenni semmit ez ellen? Muszáj tűrnöd a bántalmazást?

2017. aug. 28. 13:14
 3/19 anonim ***** válasza:
40%

Anyukad nyaralni jar egyedul? Szerintem dolgozni megy valami olyasmit amivel gyorsan lehet penzt keresni.

Tudja egyaltalan mit csinal veled a testvered?

A batyad meg nem fel egyszeruen egyedul akar aludni szerintem.

2017. aug. 28. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Így van, kihasznalja az alkalmat, hogy egyedül aludhat. Egyébként meg ha ennyire rossz neked miért nem te költözöl el ?
2017. aug. 28. 13:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Talán azért megy el a másik szobába aludni,nehogy bántalmazzon ujra.
2017. aug. 28. 13:43
 6/19 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló, annyira azért nem jó szívű ,hogy engem kíméljen meg a rossztól :D

1 év múlva tudok költözni, tovább tanulás végett..

2017. aug. 28. 13:49
 7/19 anonim válasza:
inkább azért alszik ott mert, utál téged és nem akar veled egy légtérben lenni. Kizártnak tartom, hogy az félne tőled akit bántalmaz. Nem menekül csak kerül. Én ha utálok valakit nem keresem a társaságát, gondolom ez mindenkinél így van.
2017. aug. 28. 17:23
 8/19 anonim válasza:
Mi oka lenne, hogy félne tőled ha ő bánt téged? Inkább szerintem is kerül téged. Valószínűleg ki nem állhat ezért inkább nem akar a közeledben lenni. Te félsz tőle, de ő nem fél tőled egyszerűen csak ahogy te is mondtad undorodik tőled és nem akar veled 1 szobában aludni.
2017. aug. 28. 17:28
 9/19 anonim válasza:
Szerintem se nyaralni megy anyukád... Azért mert kényelmesen alszik a másik szobában egyedül az nem menekülés. Miért bánt? te provokálod vagy csak ha olyan kedve van? Amúgy meg nagyon buta vagy, hogy nem jelentetted fel, már rég könnyebb dolgod lenne. Egyből kórház és látlelet és ha teheted készíts videót vagy hangfelvételt is mert csak úgy biztos hogy lecsukják. Legközelebb okosabb legyél!
2017. aug. 28. 17:48
 10/19 anonim válasza:
Szerintem meg a feljelenéssel magadat sodrod bajba. Ha megtudja akkor lehet neked annyi. Tuti felbőszülne. Én is félnék a helyedben. Költözz valami ismerőshöz ha lehet minél előbb.
2017. aug. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!