Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bántalmazó bátyám tőlem...

A bántalmazó bátyám tőlem (akit bántott) fél? Vagy ennyire rühell, undorodik tőlem?

Figyelt kérdés

én 21 ő 23 éves.. megszokott ütni, többször volt hogy fojtogatott... nem szeretek vele egy légkörben lenni, félek tőle, szorongok.. amikor otthon van torkomban gombóc van, gyomrom, kezem, lábam, izmaim görcsben állnak... De ahogy lehet kerülöm. Egy szobában vagyunk sajnos.. azt megértem ,hogy ez nem jó, de ez van, ha annyira rossz neki akkor költözzön el, de az nem megoldás hogy engbem bánt.. a lényeg, hogy eléggé gáz a helyzet... Olyankor amikor anyám elmegy, mondjuk 1-2 hétre, most a nyáron többször elment nyaralni egyedül... és akkor mondjuk pont nincs otthon senki, akkor mindig az anyám ágyában alszik a másik szobában... Azért gondolom, hogy ez egy kicsit gáz.. fél tőlem azért alszik ott vagy mi??

ő is rosszul érzi magát? dehát ő bánt engem, nem én őt, akkor miért ő menekül?

2017. aug. 28. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én már rég tartanék egy kést a párnám alatt,hogy ha még egyszer hozzám ér,a torkát elvágom.Mióta csinálja ezt?
2017. aug. 28. 20:19
 12/19 A kérdező kommentje:
évek óta... anyámról tanulta ,hogy lehet, mert régebben anyám is ütött, bár anyámmal mostanában nincs konfliktus.. a bátyámmal való konfliktus fajult el rendesen
2017. aug. 29. 12:04
 13/19 anonim válasza:
Most akkor bántalmaz vagy konfliktusod van vele? A kettő nem úgyan az. A konfliktushoz 2 ember kell, akkor te is biztos hibáztál.
2017. aug. 29. 14:54
 14/19 A kérdező kommentje:
igen,hibáztam!!! megszülettem, nem kellett volna.
2017. aug. 29. 15:52
 15/19 anonim válasza:
Nem így kellene gondolkoznod ! Ha te is hibáztál, akkor próbáld meg helyrehozni.
2017. aug. 29. 16:09
 16/19 A kérdező kommentje:
mondom ez a hibám.... hogy élek. nem szeretnek. ennyi. ezt nem tudom helyrehozni, csak azzal ,hogy kilépek az életükkel, de arra várnom kell 1 évet.
2017. aug. 29. 16:23
 17/19 A kérdező kommentje:
kilépek az életükből*
2017. aug. 29. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia, mindenképp menj el onnan. A bátyád egy undorító gyáva féreg, akinek élvezet, ha gyengébbeket ver. Nem feltétlenül kell várnod a költözéssel egy évet. Ha esetleg van rokonod, aki befogadna, menj oda. Ha nincs, akkor keress másodállást (állást, ha még nem dolgozol), szedj össze pár hónapon belül annyit, hogy egy szobát ki tudj bérelni. (Azt nem írtad, hogy hol laksz, ha városban, akkor fogsz találni, ha faluban, akkor meg nézz körül a hozzátok legközelebbi városban) ne tűrd ezt el, ez így nem mehet tovább. Ennél még az is jobb, ha minden nap hulla fáradtan érsz haza az x. munkahelyedről...de legalább a te életedet éled...
2017. aug. 29. 21:21
 19/19 anonim válasza:
Milyen gyakran vernek ?
2017. aug. 30. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!