Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bántotta már valakit annyira...

Bántotta már valakit annyira az anyósa, hogy végül a halálát kívánta?

Figyelt kérdés

Eszméletlen alattomos, gonosz, hazugságokat terjeszt az emberekről, lehülyézi őket a hátuk mögött, a fiacskáját mindig is ellenem akarta fordítani, ami végül sikerült is.

Még olyanokat is hazudott, hogy én elloptam a családi aranyból egy nagy pecsétes férfi gyűrűt.

Azt sem tudom milyen gyűrűről beszél és, ahol őrzik a családi aranyat, oda én, ha akarnék sem tudnék bejutni. Feltételezem, hogy az alkoholista apósnak kellett a pénz piára és eladta. Most engem vádolnak lopással, amit nem csak, hogy soha nem tennék meg, hanem fizikailag is képtelenség.

A fiacskája viszont mindent elhisz neki, akkor is, ha teljesen lehetetlen dolgokat mond, amit még egy óvodás gyerek sem hinne el.

Gyakran megfordul a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha az anyósom eltűnne, megszűnne létezni. Igen, a halálát kívánom.

szept. 8. 19:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Anyóssal történetesen nem, de azért van olyan ember a közvetlen környezetemben, akiért nem hullatnék könnyet, ha holnap elcsapná a busz. Nem egy nemes érzelem, de azért szerintem sokan vagyunk így ezzel, akkor is ha mások nem vallják be.
szept. 8. 19:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Exem anyja volt akkora gerinctelen féreg, embernek nem nevezhető förmedvény, hogy bár nem a halálát, de hosszú életet kívántam neki. Amit végigszenved. (Rajta kívül még 1 embernek kívántam ugyanezt.)

Hazug, bántalmazó, sz.rkavaró volt. Családomat még a fiával való szakításunk után is zaklatta. Undorító dolgokat művelt. A fiával is, de végül mégiscsak visszament a szoknyája alá. Menthetetlen az ilyen...

szept. 8. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen esetben én is kívánnám, de nem csak neki hanem a "fiacskájának " is.

Válás megfordult a fejedben?

Ezek után én nem tudnám tisztelni a párom, vagy felnézni rá.

Aztán vállás után mehet haza az anyja szoknyája mögé. Akkor lennének boldogok csak igazán. És neked is több nyugalmad lenne.

szept. 8. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

Nem kívánom senki halálát. Ennél én különb vagyok.

Akit meg anyuci sikeresen ellenem tud hangolni, azt fikarcnyit sem sajnálnám, nem kár érte.

Esetleg tarts önvizsgálatot!

szept. 8. 20:38
 5/15 A kérdező kommentje:
4-es: Milyen önvizsgálatot?
szept. 8. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül a halálát kívánom, de baromi igazságtalannak tartom, hogy az én anyám nem érhette meg, hogy gyerekem szülessen, ez a vén kva meg igen, és mindent elkövet, hogy tönkretegye az életünket.
szept. 8. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez nem feltétlenül az anyósodról kellene, hogy szóljon. Ha a párod nem képes melletted kiállni, vagy legalábbis normálisan megoldani a helyzetet, nem képes az anyjával kicsit is szembeállni érted, akkor miért vagy még vele? Én ilyen "férfivel" már rég nem lennék együtt. Mit szeretsz egy olyan emberen, aki hagyja, hogy a saját anyja mindenfélét kitaláljon rólad, és csak rosszakat tud rólad mondani?
szept. 8. 23:09
 8/15 Awatpr0 ***** válasza:
23%
Engem még nem, mert egyrészt nincs anyósom, másrészt mert soha senkinek nem kívántam a halálát, nem is tervezem. Nem jó dolog haragban élni
szept. 9. 00:08
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Tehát a férjed/párod azt gondolja, hogy mehloptad őket és te még vele vagy?
szept. 9. 01:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom otthon tartja a pénzét. Van vagy 5 milliója eldugva mindenfele a házban. Néha a saj férjét ia meggyanusítja, hogy ellopta a pénzt,közbe pedig csak ő tette át más helyre.

Na ezért se járok soha hozzájuk. Biztos meggyanúsítana hogy loptam, és sosem mosnám le magamról. Lehet fel ia jelentett volna.

Javaslom ne járj át hozzá. Ha nem vagy ott, nem tudsz lopni.

szept. 9. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!