Hogy állnál ezek után az anyósodhoz?
Figyelj, nálunk ez volt, csak én a nő vagyok, és a férjem anyja hordott el mindennek, kezdve azzal, hogy szerinte fogyatékos vagyok és hagyjon el, mert tőlem sosem lesz normális gyereke, mindezt arra alapozva, hogy endometriózisom van. Egyrészt a férjem kiosztotta keményen, másrészt azért mondta el nekem, hogy tudjam, miért nem fogunk az anyjával találkozni egy darabig. Neki sem volt gyomra látni ilyen után az anyját, nekem meg pláne nem. Aztán terhes lettem, megszületett a gyönyörű, egészséges gyerekünk, addigra enyhült a harag az anyja felé, aki mikor meglátogatott minket, első szava volt azt mondani, hogy ő nem tudja, hogy lehetne "egy ilyen nőnek" normális gyereke. Azóta két éves a gyerek, egyszer látta ezen kívül.
Szóval, teljesen érthető, hogy nem akarod látni a boszorkát. Viszont a feleségednek ki kellett volna kérnie, ha már téged szapul az anyja.
Nem kell megőrizni a normális viszonyt. A feleséged mit szól erre? Mert hasonló helyzetben én megszakítottam a beszólogató toxic csalágtagjaimmal a kapcsolatot.
Bunkókkal nem szívesen szívok egy levegőt, akkor sem, ha az anyám az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!