Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt én látom rosszul?

Ezt én látom rosszul?

Figyelt kérdés
A történet röviden apósom és az életársa (nem a vérszerinti anyós)nem túl szerencsés az életben.Nagyjából 7-10 évük van a nyugdíjig.Albérletben élnek házuk/lakásuk sose volt.Megtakaritás nulla.Nekünk az első házunk jövőre szabadon marad (egy régi parasztház).Felajánlottuk nekik hogy költöznek be oda valami kis lakbér fejében.Az élettársa közölte hogy akkor előbb újítsuk fel a házat aztán esetleg lehet róla szó. A ház amúgy nem új de lakható. Mi négyen most is ott élünk. Elsö reakcióm az volt hogy finoman elküldtem a fenébe .A feleségem szerint lehetem volna kedvesebb szerintem meg pofátlanság amit kér.

aug. 30. 05:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem kell nekik akkor nem kell.

Valszeg valami minimalis osszeget kert volna ha mar hasznaljak a hazat. Hiaba rokon, pont ezert kotnek vele szerzodest. Kozjegyzoset.

Ha amugy lakhato a haz semmi komoly problema nincs vele. Max egy tisztasagi festes tennek meg. A tobbit rendezzek ok. Plane h amugy nem kell nagy osszeget kiadni a hasznalatra.

Minden kozmu menne a nevukre. Ne engemet zaklassanak ha nem fizette be a szamlakat.

Felujitas es felujitas kozott is van kulonbseg. Gondolom ok egy nagygeneralt varnak el.

aug. 30. 15:56
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező írja, hogy eleve ki akarja adni szóval nem putriról van szó. Egyeseknek nem megy a szövegértelmezés meg a sima paraszti logika? Előnyben részesítette volna apóspajtit, mert valószínűleg jószívű, segíteni akart volna, de após egy öntelt fhasz, aki majd akkor fog nyivákolni, ha kibhasszák őket az albérletükből, mert nem fogják tudni fizetni. Akkor majd a kérdező lesz a szívtelen khurva, mert idegeneknek adta ki a házát rendes lakbérért, nem neki 100 forintért plusz rezsi. Garantálom.
aug. 30. 23:23
 23/25 Senior Séf ***** válasza:
100%
Valóban, kedvesebben is elküldhetted volna a fenébe. D
aug. 31. 12:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Valószínű inkább csak panaszkodni szeretnek, annyira viszont nem érzik súlyosnak a helyzetet hogy elfogadják az ajánlatot. Semmi gond nem lenne ezzel ha normálisan mondták volna meg.
szept. 1. 02:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Hol van az ingatlan? :D Mennyiért adnátok ki?
szept. 3. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!