Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Velem van a baj, vagy csak én...

Velem van a baj, vagy csak én nem értem ezt ?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összegezni a helyzetet.

Párommal élünk együtt külön házban. Volt egy közös nyaralásunk nemrégebben ahol megkértem a kezét. Nyaralásra jött após, anyós. Nyaraláson minden rendben volt. Majd a hazafele vezető úton kitört anyósból egy ilyen szar cunami és elkezdte a lányát sértegetni 1 órán keresztül hogy ő nem jár egyenesen többször is rá lett szólva stb, még se húzza ki magát. Hagytuk is nem mentünk bele a provokálásába. Hozzá teszem nehéz volt, de türtőztettük magunkat. Hátramaradt időben csendben utaztunk tovább. Nyaralás végén elköszöntünk, búcsúztunk ahogy illik és hazamentünk. Másnap barátnőm kapott egy üzenetet tőle hogy addig ne is menjünk nála, amíg nem tudja kihúzni magát egyenesen, se engem se őt nem akarja látni. Ezt az üzenetet már este olvastuk el, mert forgalmas napunk volt aznap. Este pedig jön a hívás. Engem hívott. Megkérdezte mi miatt nem érünk rá megnézni amit írt (hozzá teszem oda írta nem kell rá válaszolni) és mi a véleményem az előző napról? Mondtam neki egyetértek azzal a részével hogy ki kell húznia magát, viszont az előadás mód nekem nem tetszett, hogy konkrétán alázza lefelé. Na utána elkezdte ecsetelni nekem hogy milyen ember vagyok. Hogy nem vagyok gentelman mert a lánya fizetett nekem 5x (hozzáteszem fagyira hívott meg és ebből 2x az én pénzemből) kiakarom őt zsebelni, nekem egy sokkal fiatalabb lány való, a gyűrűt is kicsit nagyobbat vettem azt is elkezdte fikázni.

Nagyon felment bennem a pumpa. Én annyit mondtam neki ezt követően.

"Én csak annyit szeretnék akkor mondani, hogy további jó éjszakát kívánok, viszont hallásra." És kinyomtam.

Utána le tiltottam hogy ne tudjon hívni se.

Túlreagáltam vagy helyesen tettem ?

Illetve szerintetek rendben van ez a viselkedés amit ő tanúsított felém ? Szerintem soha nem bántam vele tiszteletlenűl.

aug. 17. 01:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
9%
Vihar a biliben...
aug. 17. 01:50
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Jol tetted, kulonosen, h nem veszitetted el a fejed a vele valo kommunikacio soran. En lehet elkuldtem volna a pi csaba.

Ha kulon eltek, akkor meg le lehet/kell redukalni a talalkozasok szamat, addig, mig a mama nem tanul meg normalisan beszelni masokkal.

aug. 17. 03:31
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

Féltékeny a vénasszony a saját lányára.

A testtartás csak kamu indok a bántásra.

Nagyon jól kezelted, én nem lettem volna ilyen udvarias.

aug. 17. 06:31
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

4-esnek van igaza.

Fáj neki, hogy a lányának van élete. Anya vagyok. Bàr még nagyon kicsik a lányaim, de nekem ez annyira átérezhetetlen, hogy valaki irigyli a gyereke boldogsàgát. Ha ilyen leszek lőjjenek le.

Nagyon jól reagáltál. Èn lehet átnyúltam volna a telefon túloldalára.😀

aug. 17. 06:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ügyesen megoldottad a helyzetet. Hagyjátok most főni a saját levében, hátha észhez tér. Ha legközelebb is elkezdi alázni a menyasszonyod, felálltok szó nélkül és ott kell hagyni, nem kell végighallgatni a bunkóságát. Apósod nem próbálta leállítani?
aug. 17. 08:11
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Tyű, lehet nekem elborult volna az agyam. Nagyon jól kezelted, nem kell velük kapcsolatot tartani ha ilyen a muter. Apósod? Róla mit lehet tudni?
aug. 17. 08:26
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

De te legalább eljutottál eddig.

Engem a csaj anyja ugyanúgy lekopintott egy hete mert azt mertem írni a lányának üzenetben hogy milyen jól néz ki.

Csak mivel a mama részéről egy senki vagyok így nem jöhetek össze a lányával.

Hozzáteszem én is meg a csaj is 45 évesek vagyunk,gyermektelenek,házasság nélküliek.

Akkor lennék a úgynevezett " anyós " szemébe valaki ha herceg lennék fehér lovon és ami ezzel együtt jár.

Tehát te legalább még ha nem is sokba nézz a mama ,akkor is együtt lehetsz a Nő társaddal.

aug. 17. 08:28
 8/19 anonim ***** válasza:
32%

Nem túl hihető a történet. Még ha anyósjelölt rá is kattant ismeretlen okból a lánya tartására, a másnapi reakcíód nem az lett volna, hogy "egyetértek, hogy ki kell húznia magát", hanem olyasmi hogy "megint gyógyszerre ivott, mama?" Épeszű ember nem vitatkozik a menyasszonya testtartásán.

Szerintem te a kamuzós vagy, akinek az életszerűtlen történeteiben a nők megmagyarázhatatlan dolgokat tesznek, pl cukorral szórják le a széket (csütörtöki sztori). A "gentelman" direkt lett rosszul írva, minden kérdésedben van ilyen hiba.

aug. 17. 09:04
 9/19 A kérdező kommentje:

Após az a csendes fajta. Szóvá tette hogy hagyja abba, de nem történt semmi. Utána nem is erőltette, hogy csendre utasítsa.

8# Nem kamu a story tényleg így történt.A helyesírási hibákért pedig elnézést kérek.

Nekem is hihetetlennek hangzik az ilyesmi. Hidd el, én is csak bámultam magam elé, hogy tényleg most ezen kell veszekedni?

Egyébként nem ez az első ilyen kirohanása. Volt mar hasonló eset. Csak konkrétan erre az eseményre érdekeltek a vélemények.

Mert nekem itt lett kb elegem és nem is akarom tartani vele a kapcsolatot a továbbiakban.

aug. 17. 14:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Két magyarázat jutott az eszembe. Az egyik, hogy sz@r az élete és féltékeny a boldogságotokra, megpróbálja szabotálni a kapcsolatotokat. A másik, hogy nem felelsz meg neki, ezért volt bunkó. Te nagyon jól kezelted a helyzetet.
aug. 17. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!