Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom ennyire kíváncsi...

Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...

Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

aug. 2. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:
Miért kamuznék ilyet egyébként? Bárcsak kamu lenne hogy apósom állandóan kivancsiskodik... És eljutott arra a szintre hogy már a szemetünk is érdekli.
aug. 2. 16:44
 62/67 anonim ***** válasza:
84%

"Felhívtam, megkérdeztem"

Ezt jól értettem, és tényleg képes voltál felhívni telefonon, hogy megkérdezd tőle, kinyitotta-e a kukátok tetejét? Lehet, hogy annyira semmi jelentőséget nem tulajdonított annak a mozdulatnak, hogy már el is felejtette, azért "tagadta le". De hogy téged most teljesen hülyének tart, az biztos.

aug. 2. 18:09
 63/67 A kérdező kommentje:
Igen, felhívtam, mert többen is azt írták, hogy miért nem kérdezem meg, vagy valami ilyesmi. Mondom jovan akkor felhívom.
aug. 2. 18:22
 64/67 A kérdező kommentje:
Az egyik törölve lett mert trágár volt
aug. 2. 18:24
 65/67 anonim ***** válasza:
85%

Hogy neked micsoda probémáid vannak...😂😂😂

ennyire ráérsz, hogy erről kérdést írj ki?

aug. 2. 21:17
 66/67 A kérdező kommentje:
#65 Aha :)
aug. 2. 21:58
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

10.

Vén hülye. :D

aug. 3. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!