Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom ennyire kíváncsi...

Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...

Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

aug. 2. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Számomra teljesen egyértelmű, hogy csak rohadt kíváncsi. Mindenre is. De persze ti nem tudhatjátok, nem ismeritek, de higgyétek el nekem, mindent tudni akar.
aug. 2. 09:15
 12/67 anonim ***** válasza:
90%

Jó, akkor rohadt kíváncsi volt arra, hogy mit dobtatok ki. Gyűjti rólatok az információkat a szemét alapján, amit később felhasználhat ellenetek.

Boldog vagy?

aug. 2. 09:17
 13/67 anonim ***** válasza:
89%

#11 #12

Szerencsétlen faszi. Részvétem neki.

Na ennyit az unatkozó gazdagok problémáiról.

aug. 2. 09:17
 14/67 A kérdező kommentje:
Csórók vagyunk mint az állat de köszi:D
aug. 2. 09:18
 15/67 A kérdező kommentje:
#13 Nem vagyok boldog. Zavaró ba valaki ennyire kíváncsi mindenre.
aug. 2. 09:18
 16/67 A kérdező kommentje:
*ha
aug. 2. 09:19
 17/67 anonim ***** válasza:
88%

Jó kis beszélgetés lehetett:

- Józsi, miért néztél bele a kukába?

- Nem néztem bele.

- DE IGEN, láttuk a kamerán!

- Jól van, hagyjuk (gondolat: ez hül.e)

aug. 2. 09:20
 18/67 anonim ***** válasza:
37%
Én szoktam kukázni, egy jó könyvet vagy egy jó ruhát simán kiveszek belőle.
aug. 2. 09:23
 19/67 anonim ***** válasza:
87%
Elképesztő, hogy emberek egy ilyen dolgon fenn tudnak akadni, illetve nem mernek megkérdezni. Nem mindegy mi a sz*rt nézett a kukában? Én azt gondolnám, biztos csak úgy megnézte, mennyire van tele, vagy bármi. Én is szoktam csak úgy megnézni dolgokat, nem is teljesen tudatosan.
aug. 2. 09:36
 20/67 anonim ***** válasza:
0%
Belehányt.
aug. 2. 09:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!