Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom ennyire kíváncsi...

Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...

Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

aug. 2. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Márpedig az én kamerám a kaput nézi, és a kapu elé is lát, így az utcát is :) és ez így is marad
aug. 2. 16:13
 52/67 A kérdező kommentje:
Mert ha jön apósom nézegetni a kukát, legalább láthatom :D
aug. 2. 16:14
 53/67 A kérdező kommentje:
Egyéb probléma velem? Soroljátok, élvezem 😂
aug. 2. 16:15
 54/67 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy azt tudtad, hogy az utcát nem kamerázhatod? Úgy kell beállítani, hogy a kapuig lásson el. Feljelenthetnek érte
aug. 2. 16:17
 55/67 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjá má itt kb mindenkinek az utcára néz, senki se foglalkozik vele. Szrom le.
aug. 2. 16:19
 56/67 A kérdező kommentje:

Nevetséges, hogy most ezen kezdtek el pörögni, de azt normálisnak tartjátok, hogy valaki puszta kíváncsiságból belenéz más kukájába...

😂

aug. 2. 16:20
 57/67 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem neked nincsenek barátaid és unatkozol. Én ilyenen nem akadnék ki. Kit érdekel ki néz bele a kukámba. Tőlem aztán ehetne is belőle azse érdekelne
aug. 2. 16:31
 58/67 A kérdező kommentje:
Téged nem, engem igen.
aug. 2. 16:32
 59/67 anonim ***** válasza:
39%

Felhívtam, megkérdeztem.

Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

Legalább figyelnéd, mit kamuzol...

aug. 2. 16:39
 60/67 A kérdező kommentje:
Fuh na te se vagy okos... Ma napközben hívtam fel.
aug. 2. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!