Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom ennyire kíváncsi...

Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...

Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

aug. 2. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
86%
eszembe nem jutna, hogy valaki azért néz bele, mert kíváncsi. Mit néz a szemeteszsákokon? Ha turkált volna, oké, kíváncsi. Így nem gondolom.
aug. 2. 11:38
 42/67 anonim ***** válasza:
42%
Kérdezd meg, ne itt pörögj már bsszus.
aug. 2. 11:49
 43/67 A kérdező kommentje:
#42 már megkérdeztem. Olvasd el a hozzászólásokat bsszus.
aug. 2. 12:11
 44/67 anonim ***** válasza:
37%

Az én apám is csinált ilyet, és ha olyat látott, amit ő nem dobott volna ki, akkor elkezdett hepciáskodni, hogy miért a szemétben van az a cucc, nincs annak semmi baja. Mintha kereste volna az indokot, hogy kötekedjen.

De a csúcs, amikor megvettünk egy házat, és az előző tulaj még hagyott ott építési hulladékot. Nem törmelék volt, hanem megmaradt 2 m3 építőanyag: cserepek, téglák, zsalukő, ilyesmi. Mi meg (mivel nem terveztünk semmit építeni) lefényképeztük, és felraktuk, hogy ingyen elvihető. Szinte azonnal jött is üzenet rá, pár napon belül el is vitték. Na, amit mi kaptunk ezért, hogy "ennyire tele vagytok pénzzel, hát abból mi mindent lehetett volna építeni" (minden van a telken) "akkor meg miért nem ástátok el" (???)

Én megértelek kérdező, tényleg agresszív kíváncsiskodó az öreg.

A kamerára mit reagált?

Különben hátha visszafogja kicsit, hogy tudja, vannak kamerák.

aug. 2. 12:16
 45/67 A kérdező kommentje:

#44 köszönöm hogy megértesz, és hogy elhiszed, amit állítok!

Tudta eddig is hogy van kamera, gondolom elfeledkezett róla hirtelen.

Egyébként nálunk is jellemző hogy próbál beleszólni dolgokba, bár nem pont abba, hogy mit dobunk ki vagy mit nem. De akkor lehet ezért nézett bele, hogy lecsekkolja, nehogy valami olyat dobjunk ki, amit ő nem dobna ki

aug. 2. 12:23
 46/67 anonim ***** válasza:
86%

Összegezzük.

1. Piszlicsáré dologból akkora ügyet csinálsz, amitől kettyós bolondnak tűnsz.

2. A kutya nem úgy ugat egy idegent, mint egy ismerőst. Apósodékat napiszinten látja, hallja, gyanítom nem ugatna egyet sem.

3. Apósod folyton leskelődik utánatok, de ha a kutya vakkant egyet már bámulod is a kamerát, mert esemény van, azonnal látnod kell, tudnod kell, mi történik, le ne maradj semmiről, kémkedj a járókelők után is.

4. Mivel a szomszédban laknak, 2mp alatt ott vannak, időd nem lenne megnyitni (és értelme sem) a kamera alkalmazását, mert már nyomják is a csengőt.

5. Jó esetben összehúzott zsákba rakod a szemet és úgy a kukába. Szó sem volt arról, hogy kibontotta a zsákot, csak felnyitotta a kuka tetejét és belenézett, tehát egy lezárt zsákot láthatott max.

6. Hazudtál ugyebár. Kérdésedből azt gyanítja az ember, hogy messziről jöttek. Aztán pontosítottál, hogy az utcában laknak, aztán hogy pár házzal arrébb, utána meg már a szomszédban. Nagyon komolyan vehető vagy.

7. Napokkal később, hirtelen felindulásból ma reggel felhívtad (a szomszédot😄) és rákérdeztél, hogy napokkal ezelőtt mit nézett a kukátokban. Hmm... Logikus.

8. Közben anyósról egy szó sem esik, pedig ő is ott volt, ráadásul a szeme láttára "kukázott" apósod.

9. Nálatok senki sem dolgozik hétköznap, mindenki otthon van (anyós, após, férjed és te is).

10. Számodra teljesen egyértelmű miért nézett bele, de azért napokkal később csak kiírod Gyakorira, hogy vajon miért tehette.

11. Jön a hiszti, hogy itt Gyakorin senki sem ért meg téged és a helyzetet, csak és kizárólag te, aki kérdést írt ki, mert nem tudja rá a választ, így másoktól várja.

12. Apósod ilyen, amit mindigis tudtál, de érthetetlen és meglepő számodra, miért viselkedik úgy, mint mindigis.

13. Újabb részletek, miszerint apósod folyamatosan leskelődik utánatok. Ezekszerint te is utána, még kamerán is.

14. Azt állítod, azért hazudtál nekünk, mert bántanánk egy olyan oldalon, amit élből te sem veszel komolyan. És persze arról, hogy "a kérdező tényként közöl valamit" - ismét kiderült hogy ennyire kell komolyan venni azokat a tényeket.

15. Kapsz egy veled egyetértő választ (azt sem csodálnám, ha magadtól) és rögtön megválaszoltad magadnak a kérdésed, amin napokon keresztül törted a fejed.

Kihagytam valamit? Jó kis mese volt, bár gyúrhattál volna még rá.

aug. 2. 15:46
 47/67 anonim ***** válasza:
71%
De mégis: szerinted akkor minek nézte a kukát? Mit tud meg pár zacskó szemétből? De komolyan... Amíg nem dobálják szét felőlem az nézegetheti a szemetünket aki akarja 😅. Semmi érdekeset nem talál benne, csak szemetet.
aug. 2. 16:06
 48/67 A kérdező kommentje:

#46 pedig igaz. A szomszédban laknak, szabin vagyunk a héten, ők is és mi is, atjöttek reggel, kint volt a kuka, a kutya ugatott, ránéztünk a kamerára, láttuk, hogy apósom a kukába nézelődik, és azért hazudtam mert féltem hogy mit szóltok majd ahhoz hogy a szomszédban lakunk mert akkor jön a "költözz el"

Kihagytam valamit?

Ja igen, nem magamnak írtam azt a választ, amelyik kedves volt velem. Úristen 😂

aug. 2. 16:09
 49/67 A kérdező kommentje:
#47 ugye? Én se értem miért kíváncsi a szemetünkre...
aug. 2. 16:10
 50/67 anonim ***** válasza:
75%
ugye tudod, hogy a kamerád nem figyelhet közterületet? Figyelheted vele a saját területedet és ennyi. Márpedig állításod szerint a kuka kint volt.
aug. 2. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!