Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom ennyire kíváncsi...

Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...

Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?

aug. 2. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom ha a te apád nézett volna bele, akkor nem lett volna ügy.

Tényleg ennél nagyobb bajotok soha ne legyen. Ha nem hullát rejtegetek a kukában felőlem te is belenézhetsz, bánom is én.

Szerintem te többet láttál bele mint ami volt.

aug. 2. 10:35
 32/67 anonim ***** válasza:
91%

a kérdező tényként közöl valamit, amiről tud, (az esetemben az, hogy apósom kíváncsiságból nézett bele a kukába)

Akkor mi a kérdés lényege??? felétek minden csórónak van kamerája?

aug. 2. 10:37
 33/67 A kérdező kommentje:

#31 de, az is ügy lett volna

#32 a kérdésnek semmi lényege. attól hogy nem vagyunk gazdagok, még vehettünk egy olcsó kamerát, nem?

aug. 2. 10:43
 34/67 A kérdező kommentje:
Befejezhetitek a szapulásomat. Apósom egy kíváncsi ember, minden érdekli. Ez tény. Örüljetek neki, hogy nektek nem ilyen kíváncsiak a rokonaitok.
aug. 2. 10:44
 35/67 A kérdező kommentje:

Hazudtam arról hogy az utcában lakik. Szomszédok vagyunk igazából, csak nem mertem ezt írni, mert akkor meg emiatt ba.tattok.

Az ablakból is állandóan leskelődik, hogy mikor mit csinálunk. Elegem van. Ezért írtam ki a kérdést, mert marhára elegem van belőle. Hülye voltam hogy ide költöztem, a férjem miatt.

aug. 2. 10:55
 36/67 anonim ***** válasza:
90%
🤷‍♀️ költözz el. Vagy leskelődj te is utána a kamerán. Vagy ugyanolyan feltűnően, ahogy ő csinálja hátha veszi a lapot. Kíváncsi lennék mennyi idő után dilizik be, ha nonstop ott állsz a kerítés mellett és bámulod, hogy mit csinál.
aug. 2. 11:00
 37/67 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ő kíváncsi, te meg hazug vagy. Akkor inkább kíváncsi rokonom legyen.
aug. 2. 11:01
 38/67 A kérdező kommentje:
Azért hazudtam mert féltem, hogy ha elárulom hogy mellette lakunk akkor azért bántotok. De nektek mindegy.
aug. 2. 11:02
 39/67 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy én tényleg eltudom képzelni, hogy esetleg volt többletszemete és megnézte mennyire van tele a tietek. Én is volt, hogy megnéztem a szomszédét és megkérdeztem, hogy bedobhatjuk-e még amink van, mert az övé negyedig se volt.(most született a második gyerekünk és a pelusokkal nem számoltunk így nem fért minden a kukába). Azóta minden szállításnál szól, hogy kirakta nekünk a kukát, mert ő bedobja a másik szomszédéba. (2 idős, sokat lógnak együtt, kertészkedésben segitenek egymásnak). Én nem gondolnék bele többet
aug. 2. 11:12
 40/67 A kérdező kommentje:
Nem volt tele a kukánk és semmit nem dobott bele. Csak belenézett, nézte egy darabig, majd lecsukta a tetejét. Ennyi történt.
aug. 2. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!