Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?
Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...
Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?
Gondolom ha a te apád nézett volna bele, akkor nem lett volna ügy.
Tényleg ennél nagyobb bajotok soha ne legyen. Ha nem hullát rejtegetek a kukában felőlem te is belenézhetsz, bánom is én.
Szerintem te többet láttál bele mint ami volt.
a kérdező tényként közöl valamit, amiről tud, (az esetemben az, hogy apósom kíváncsiságból nézett bele a kukába)
Akkor mi a kérdés lényege??? felétek minden csórónak van kamerája?
#31 de, az is ügy lett volna
#32 a kérdésnek semmi lényege. attól hogy nem vagyunk gazdagok, még vehettünk egy olcsó kamerát, nem?
Hazudtam arról hogy az utcában lakik. Szomszédok vagyunk igazából, csak nem mertem ezt írni, mert akkor meg emiatt ba.tattok.
Az ablakból is állandóan leskelődik, hogy mikor mit csinálunk. Elegem van. Ezért írtam ki a kérdést, mert marhára elegem van belőle. Hülye voltam hogy ide költöztem, a férjem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!