Apósom ennyire kíváncsi volna? Vagy miért csinálta ezt?
Van kameránk, ami a kapunkat figyeli. A minap atjöttek apósomék. A kukánk kivolt rakva, hogy elvigyék a szemetet a kukások. A kutya ugatott, így ránéztünk a kamerára, hogy megjöttek-e, vagy valami mást ugat. Majd azt látjuk, hogy apósom kinyitja a kukánk fedelét és belenéz...
Nem kérdeztük meg tőle, mit keresett. Nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig is kíváncsi természetű volt, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ti rákérdeztetek volna nála, hogy miért nézett bele? Utólag már fura lenne rákérdezni?
Attól még ellenőrizhette.
Nálunk (majdnem) mindenki este húzza be, mert dolgoznak.
Hát nézd. Én is ki szoktam nyitni anyósomék kukáját. Van hogy egy papírzsepit, vagy egy darab fecnit dobok ki közben.
Nincs neked üldözési mániád?
Nem dobott bele semmit.
#4 te miért bazmegolsz? Ideges vagy? :)
A múltkor én is belenéztem a (papírgyűjtő) kukába, és egy szomszéd úgy nézett rám, mint aki azt gondolja "nahát, ez kukázik, sose hittem volna!". :DD
Azt néztem meg hazafelé menet, hogy van-e benne elég hely annak a doboz papírhulladéknak, amit terveztem beledobni, de amit csak akkor akartam odavinni a kukához, ha előre tudom, hogy bele is fér.
Felhívtam, megkérdeztem.
Letagadta. Mondom láttuk a kamerán, majd csendben maradt, nem tudta megmagyarázni. Mondtam neki nem gond, csak furcsáltuk. Erre azt mondta jól van hagyjuk, majd elköszönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!