Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Életképtelen szülők?

Életképtelen szülők?

Figyelt kérdés
Anyós és após mindenért a férjemet ugráltatja. Most éppen ventillátort kell vennie, mert 32 fok van a lakásukban, de ha beledöglenek sem mennek el maguktól venni egyet. Ha elromlik a zár, ha kell egy karton víz, semmit nem csinálnak meg maguknak. Ez miért van? Nem járásképtelenek vagy ilyesmi, cigi, pia megy, meg a napi boltba mászkálás is.
júl. 15. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

Össze nem házasodtam volna ilyen anyuci kisfia életképtelen majommal, mint a te férjed, kérdező.

Ja bocs, mi az eljegyzésig nem jutottunk el anno, mert előbb kidobtam a srácot.

Te annyit tehetsz, hogy benyeled és nettó feszkóban élsz vagy elválsz. Nekem nem lenne kérdés, hogy elválnék a f.ba.

Nem az a probléma, hogy néha segít, hanem amikor a másik minden szrra ugrik és alapvetően képtelen nemet mondani. A te férjed pont ilyen.

júl. 16. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!