Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Életképtelen szülők?

Életképtelen szülők?

Figyelt kérdés
Anyós és após mindenért a férjemet ugráltatja. Most éppen ventillátort kell vennie, mert 32 fok van a lakásukban, de ha beledöglenek sem mennek el maguktól venni egyet. Ha elromlik a zár, ha kell egy karton víz, semmit nem csinálnak meg maguknak. Ez miért van? Nem járásképtelenek vagy ilyesmi, cigi, pia megy, meg a napi boltba mászkálás is.
júl. 15. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férjed ugrik. Ha nem tenné, akkor biztosan megoldanák saját maguk is.
júl. 15. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi akadályozza meg a férjedet, hogy nemet mondjon? Azon kívül, hogy egy éretlen, töketlen lúzer.
júl. 15. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem a szülők tehetnek róla, ha nem tud nemet mondani a férjed.
júl. 15. 12:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, engem rohadtul idegesít. Mindig mikor lecseszem emiatt, azt mondja ez az ő dolga, meg hogy segítse a szüleit.
júl. 15. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudsz mit tenni. Amig o nem latja be, hogy ez gaz, igy marad.
júl. 15. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

4: igen, normális segíteni a szülőknek, illetve egymást oda-vissza segíteni. Kérdés, hogy ezekben valóban van-e szükségük segítségre.

Pl. ha nincs autójuk, akkor gondolom, nem tudnak olyat hazacipelni, ami nagyobb, nehezebb. A férjed meg igen.

Ha jól értem, nem mindent vele csináltatnak. Ők intézik a napi ügyeiket, csak egy-egy alkalommal kell segítség.

júl. 15. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ne bántsd e miatt. Jelezheted, de ne bántsd. Mert azzal ugyanúgy gyerekként kezeled, akinek felülbírálják a döntését. Ő leginkább áldozata ennek. Annak is oka van, hogy nem tud nekik nemet mondani. Ettől még rossz, persze, kihasználják. Legjobb lenne, ha képes lenne leválni róluk, esetleg terápia segítségével, vagy elköltöznétek messzebbre.
júl. 15. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Csak ne szülj neki gyereket. Keress egy felnőtt férfit, aki lecuppant már az anyja csöcséről
júl. 15. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ezt figyeld:

Anyósom hűtőt akar venni és mondja a férjemnek, hogy nézzél már nekem!

Ki akar hűtőt venni, ő vagy mi??? Pfff... Saját igényeinkre válasszuk ki? Rendeljem is meg? Fizessem is ki? Vagy mi....

Vagy ezt hallgasd, ez volt má még akkor a csúcs!:

ír a férjemnek NETEN bszki, hogy nézze már meg NETEN, hogy mikor megy a busz a kolléganőjének!

Miiiii vaaaaaaannn????????

És ilyenek!!!!!

Hhhhppppffff.... hu bzmeg....

az ereimet vágom fel má ilyenkor.

júl. 15. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9 a hűtőt még megértem. Anyaméknak sikerült olyat venni aminek baromi sz.r az elrendezese, kevesebb cucc fér el benne mint a mienkben. Ha megkerdeznek megmondtam volna hogy olyat vegyenek amilyen a mienk, abba eleg jol lehet pakolni. A buszos dolog nonszensz, nehogymar egyik se tudja hasznalni a google- t 😅

Kerdes hogy ezekben a dolgokban a kerdezo anyosaek tenyleg segitsegre szorulnak vagy nem?

júl. 15. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!