Életképtelen szülők?
4: igen, normális segíteni a szülőknek, illetve egymást oda-vissza segíteni. Kérdés, hogy ezekben valóban van-e szükségük segítségre.
Pl. ha nincs autójuk, akkor gondolom, nem tudnak olyat hazacipelni, ami nagyobb, nehezebb. A férjed meg igen.
Ha jól értem, nem mindent vele csináltatnak. Ők intézik a napi ügyeiket, csak egy-egy alkalommal kell segítség.
Akkor ezt figyeld:
Anyósom hűtőt akar venni és mondja a férjemnek, hogy nézzél már nekem!
Ki akar hűtőt venni, ő vagy mi??? Pfff... Saját igényeinkre válasszuk ki? Rendeljem is meg? Fizessem is ki? Vagy mi....
Vagy ezt hallgasd, ez volt má még akkor a csúcs!:
ír a férjemnek NETEN bszki, hogy nézze már meg NETEN, hogy mikor megy a busz a kolléganőjének!
Miiiii vaaaaaaannn????????
És ilyenek!!!!!
Hhhhppppffff.... hu bzmeg....
az ereimet vágom fel má ilyenkor.
9 a hűtőt még megértem. Anyaméknak sikerült olyat venni aminek baromi sz.r az elrendezese, kevesebb cucc fér el benne mint a mienkben. Ha megkerdeznek megmondtam volna hogy olyat vegyenek amilyen a mienk, abba eleg jol lehet pakolni. A buszos dolog nonszensz, nehogymar egyik se tudja hasznalni a google- t 😅
Kerdes hogy ezekben a dolgokban a kerdezo anyosaek tenyleg segitsegre szorulnak vagy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!