Hogy álljak anyósékhoz? Nem utálom őket, és sokszor segítenek, tudom számíthatunk rájuk a bajban. Nem is akarok összeveszni. Viszont sokszor van kéretlen véleményük, kéretlen tanácsuk, és nehéz meghúzni a határt mert támadásnak vennék.
Nem fért ki, de vannak nem tetsző reakcióik is, amikre szintén nehéz megmondani hogy problémásnak találom őket, mert szintén kötekedésnek, szájalásnak vennék.
Én vagyok a nő, és a férjem is látja ezeket a problémákat, csak ő leszarja, nem veszi a lelkére, én meg igen.
14.
Hány évesek vagytok ti, hogy a "segítségükre szorultok"?
Milyen "szívességeket" tesznek?
Pénzelnek benneteket?
Mert erről nagyon hallgatsz.
Nekem élhetetlen mamlasznak tűntök, akiket terelgetni, babusgatni kell.
Segítség: pl. kölcsön. Visszaadtuk.
Szívesség: pl. vigyáznak a kutyára mikor utazunk, kivisznek a reptérre mikor utazunk.
28 és 27 évesek vagyunk.
22.
Te jó ég...
Gyerekek vagytok. Ennyi.
Amúgy elsőre bunkó, ostoba beszólásnak éreztem a 24-est, hogy gyerekek vagyunk, mert miért ne lehetne pl. náluk a kutya? Hol legyen helyette, kutyaszitternél lehet csak, az miért jobb?
Vagy ha kivisznek a reptérre, nyilván örülünk az autónak, vonattal mennénk különben, mert itthon hagynánk a kocsit.
Még lehet irigység is van ilyenkor a kommentelőben, amiért nekünk van ilyen háttér amire számíthatunk, ha neki nincs.
DE aztán meg arra gondoltam, hogy valami igaza van... Mondjuk a stílusra ez nem mentség, lehetett volna építően fogalmazni. De igenis az lenne a jó, ha csak a legminimálisabb szívességeket vennék tőlük igénybe, semmi többet. És mások is megoldják a reptéri transzfert is, meg a kutyát is.
Továbbra is azt tudom mondani, köszönöm a válaszokat, többféle megközelítést is írtatok, többféleképpen látjátok ezt.
26.
Igazad van, nincs semmi segítségünk.
A reptérre SAJÁT autóval megyünk többszáz km-t és SAJÁT PÉNZÉZÜNKÖN beadjuk egy magánparkolóba.
A cicáinkat üdüléskor egy barátunk eteti, akinek hozunk ajándékokat.
Kölcsön soha nem kérünk, megoldjuk FELNŐTT módon a dolgot.
Mindig mindent egyedül oldunk meg 2 gyerekkel.
De nem is én pityogok itt, közel a harminhoz, hogy szájalós gyerek pozicóban kezelnek az anyósomék.
Erre miért kellene irigynek lenni.
Mit csináltok, ha nem lesznek az anyósék?
Középkorúan ott álltok majd, hogy ki fog segíteni?
Azért nem fogod fel, hogy te vagy a hunyó, mert ilyen kiszolgálás van mögöttetek.
Nem tudod milyen a teljesen önálló élet.
27.
Na, jövök akkor dicsekedni.
Nálunk mindenkinek van a családban bicaj. Is.
Amit magunknak vettünk. A gyerekeknek pedig ahogy nőttek évente/kétévente. :D
24 és 28 oltam.
Ne vedd a szívedre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!