Mennyire avatod be anyósodat a dolgaidba/dolgaitokba? Példaul, mennyire szól bele a penzügyi dolgokba, mennyit tud az anyagi helyzetedről, eredeti családodról, egészségügyi dolgaidról? Inkább olyan emberek válaszai érdekelnek, akik külön élnek.
Azért kérdezem, mert az én anyosomat minden érdekli, mi mennyibe került, mit mondott a nőgyógyász, hova megyünk nyaralni és mikor, ne ekkor akkor menjünk, majd ő elődönti. Nagyon sokszor kikerulöm finoman a
kérdéseket, de nem veszi a lapot. Ferjem munkahelyi dolgaiba is csak beleszolna. Eszrevettem minden helysegbe bemegy mikor itt van, hűtőbe benéz stb. Aztan a gyerekre fogja, hogy az mondta h menjenek az emeletre stb.
Regen őszintén elmondtam sokmindent, de eszrevettem hogy nem úgy all hozzam, ahogy kellene és mar nem mondok el mindent.
Fogd már fel: tett egy javaslatot!
Ha a #21-22 kommentedben írt okok miatt irreális az ötlete, akkor nem kell megfogadni. Akár el is mondhatod anyósodnak ezeket az okokat, de persze ne ebben a stílusban. De ebből azt kihozni, hogy anyósod bele akar szólni, hogy hová és mikor mentek nyaralni, ez enyhén szólva nevetséges hozzáállás!
Mondd meg a fiának, hogy állítsa le. Egyébként nagyok vagytok már, nem kell azt tenni, amit mond az anyós.
Az enyém javaslatot szokott tenni, de nem dumál bele feleslegesen semmibe. Jobb vele a viszonyom, mint az átlagmenyeknek.
Anyámmal nem bírnám, nem is beszélek vele egyáltalán, ki van tiltva az életünkből, de ő volt ilyen belepofázós, mellé mindenen fanyalgott, hogy minek az, drága, felesleges stb.
Semennyire. Évente párszor van
családi alkalom mikor látom őt,mert őket is meghívták...akkor "beszélgetünk" és ennyi. Semmi pénzügyi dologba nincsen bevatva és ez így van jól, mert egy irigy hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!