Mennyire avatod be anyósodat a dolgaidba/dolgaitokba? Példaul, mennyire szól bele a penzügyi dolgokba, mennyit tud az anyagi helyzetedről, eredeti családodról, egészségügyi dolgaidról? Inkább olyan emberek válaszai érdekelnek, akik külön élnek.
Azért kérdezem, mert az én anyosomat minden érdekli, mi mennyibe került, mit mondott a nőgyógyász, hova megyünk nyaralni és mikor, ne ekkor akkor menjünk, majd ő elődönti. Nagyon sokszor kikerulöm finoman a
kérdéseket, de nem veszi a lapot. Ferjem munkahelyi dolgaiba is csak beleszolna. Eszrevettem minden helysegbe bemegy mikor itt van, hűtőbe benéz stb. Aztan a gyerekre fogja, hogy az mondta h menjenek az emeletre stb.
Regen őszintén elmondtam sokmindent, de eszrevettem hogy nem úgy all hozzam, ahogy kellene és mar nem mondok el mindent.
Semennyire. Nyilván ha mehkérdezi mennyibe került a gyerek babakocsija elmondom, ahogy bárkinek aki kérdezi megmondanám, de ennyi.
Eü dolgokat se mondjuk el ami nem tartozik rá. Nekem volt egy kisebb műtétem úgy, hogy nem tudott róla, nem volt szükségem a hívogatására, hogy "hogy vagyok", meg arra, hogy a férjem vegzálja, hogy hogy boldogul egyedül a gyerekkel amíg nem vagyok otthon.
Semmilyen szinten nincs beleszólása az életünkbe.
Sem anyósom, sem a saját anyám nem szólhat bele a mgaánügyeinkbe.
A pénzügyek kizárólag rám meg a páromra tartoznak, senki másra. A többi felsorolt dolgokat sem beszélem meg másokkal, mert nem publikus.
A hütöbe benézést nem értem, attól nem változik semmi ha csak benéz - habár ezt sem szokta normális ember máshol csinálni -, önkiszolgálni meg végképp nem.
De igazánból ilyenekre nálunk nem is kerül sor, a szülök nem akkor jönnek-mennek, amikor eszükbe jut, elötte ideszólnak, ha ráérünk, akkor jöhetnek, egyébként nem. Meg a magánügyeinket nem teregetjük ki mások elött
Te mennyire avatod be a saját anyádat? Ha a férjed tenné fel ezt a kérdést a te anyád kapcsán, mit lehetne rá váladszolni?
Én egyébként jóban vagyok az anyósommal, azt nem tudja, mennyit keresünk, bár a férjem mondta neki anno, mennyi fizut kap az új munkahelyén, de engem nem zavar. Ezt, hogy hova megyünk nyaralni, ebben nincs semmi titkolnivaló, tudja, hova megyünk :D
Bevallom, ezt a hűtős dolgot sem értem, nem kutatunk egymásnál, de semmi bajom nincs vele, ha benyúl a hűtőbe és kivesz egy üdítőt vagy csokit a gyereknek vagy bármit. Én is benyúlhatok náluk. Nem idegenek vagyunk, bakker, hanem kvázi legközelebbi rokonok, hát az anyósom a férjem anyja, ahogy a férjem is benyűlhat a hűtőne náluk, úgy ő is a fiánál.
De mondjuk én normális meny vagyok, ő meg normális anyós, biztos ez is számít. Érted, te is összeillesz anyósoddal ;)
Én a férjemmel 5 éve vagyunk házasok, de a férjem meg a saját anyjának sem mondta el h mennyi a fizetése , en meg annyira sem avatom be őt a magánéleti dolgainkba ( ellentétben az en édesanyám tudja h mennyit keresek és a párom is mindig mesel neki egy csomó mindent, közvetlen a kapcsolatuk. Aminek én nagyon orulok … számomra ez egy tökéletes helyzet. Nem szeretnem ha bármi is változna.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!