Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire avatod be anyósodat...

Mennyire avatod be anyósodat a dolgaidba/dolgaitokba? Példaul, mennyire szól bele a penzügyi dolgokba, mennyit tud az anyagi helyzetedről, eredeti családodról, egészségügyi dolgaidról? Inkább olyan emberek válaszai érdekelnek, akik külön élnek.

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert az én anyosomat minden érdekli, mi mennyibe került, mit mondott a nőgyógyász, hova megyünk nyaralni és mikor, ne ekkor akkor menjünk, majd ő elődönti. Nagyon sokszor kikerulöm finoman a

kérdéseket, de nem veszi a lapot. Ferjem munkahelyi dolgaiba is csak beleszolna. Eszrevettem minden helysegbe bemegy mikor itt van, hűtőbe benéz stb. Aztan a gyerekre fogja, hogy az mondta h menjenek az emeletre stb.

Regen őszintén elmondtam sokmindent, de eszrevettem hogy nem úgy all hozzam, ahogy kellene és mar nem mondok el mindent.

jún. 12. 20:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Semennyire, még csak az kellene. Ha esetleg kérdezne normálisan, akkor lehet, válaszolok, de mi az hogy beleszól? Amúgy a saját apám se tudja ezeket, amiket itt felsoroltál (anyagi helyzet-nemhogy a páromét, az enyémet sem, egészségügyi dolgok-kizárólag súlyos problémát mondanék el.) Semmi köze hozzá egyiknek sem, szerencsére nem is igen kérdezősködnek. Egyébként jó a viszony, de ezek csak ránk tartoznak, úgy gondolom.
jún. 12. 22:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Semmi köze hozzám.
jún. 12. 22:47
 13/28 Katona Dius ***** válasza:
83%

Anyuék is és anyósomék is nagyon sok mindent tudnak rólunk, nem titkolunk semmit, ha kérdeznek valamit, elmondjuk, van hogy csak úgy magunnktól. De sose szólnak bele semmibe, nem akarnak irányítani sem, max tanácsot adnak, amit ha végül nem fogadunk meg, sincs belőle vita.

Anyósom egyáltalán nem is próbálkozott az irányításunkkal, anyu az elején igen, de le lett állítva hamar.

jún. 12. 22:48
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Mostanában már nem annyira. Úgy érzem sokszor amit mondok a füléig se jut el. Kedvelem, aranyos, rendes asszony, de egészen más az értékrendünk. Az én családom zűrös, az övüké nem, így hiába panaszolom el neki, ha valaki nálunk hülye, mindig meg akarja magyarázni vm blődséggel. Nehezen hiszi el, hogy valaki lehet olyan hülye, mint az én családom egyes tagjai.
jún. 13. 07:34
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Senkinek semmi köze az anyagi helyzetünkhöz. Sem az anyáméknak sem az anyósoméknak.

Nem szorulunk segítségre, és segítjük őket, ha kérik de többet nem kell tudniuk - számszerűsítve...

jún. 13. 08:22
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

"mit mondott a nőgyógyász"

Azt se kéne tudnia, hogy voltál nőgyógyásznál.

"hova megyünk nyaralni és mikor, ne ekkor akkor menjünk, majd ő elődönti"

Igen, tudnak róla, de ha ebben nekiállnának rendezkedni, mindketten kiosztanánk őket.

jún. 13. 10:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Honnét tudná az anyósom mikor megyek nőgyógyászhoz vagy mit és mikorra tervezzük a nyaralást? Nem is értem, ha Te magad nem mondod el, hogy tud beleszólni?Miért mondjátok el?Ha utaztok előtte szóltok, hogy most itt meg itt lesztek és pont.A férjed állítsa le, be Teha sokat kérdezőskódik.
jún. 13. 13:02
 18/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem beszélünk anyóssal :D
jún. 13. 14:12
 19/28 A kérdező kommentje:
Onnan tudja h kérdez, fagfatozik. Pl. Iggy konkretan a multheteny na hova mentek nyaralni es mikor? Mondtam szuleimhez biztos megyunk, ekkor es ekkor. Erre:ne akkor menjetek, menjetek egy hettel elotte vagy utána mert naluk falunap lesz, es menjunk arra... Na!
jún. 13. 19:29
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, azért te is nagymester vagy abban, min lehet fennakadni!

Anyósod egyszerűen egy ötletet mondott, hogy falunap lesz náluk, érdemes lenne elmennetek, és mivel a szüleitekhez menés nem egy lefoglalt szállással járó program, fölvetette, hogy menjetek oda másik időpontban.

Neked pszichológusra lenne szükséged, hogy egy ötletet, javaslatot, felvetést miért érzel beleszólásnak.

Az meg bakker, hogy megkérdezi, hová mentek nyaralni, őszinte emberi érdeklődés. Mégiscsak a fiáról és annak párjáról van szó. És eszerint nem szólja le, ha olcsó helyre mentek, nem irigykedik, ha drága helyre mentek - mert ezekben az esetben joggal zavarna a kérdezősködése. De egyszerűen csak tett egy javaslatot, hogy a falunapról se maradjatok le.

jún. 14. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!