Anyósom kavar a hátam mögött? Uszítja a férjemet?
Nagyon érdekes dolog történt ma.
Múltkor mondja anyós,hogy a lányom születésnapjára vesz egy új babakocsit, de ő egy ilyen úgynevezett esenyő babakocsit gondolt,mutatta is, ilyen nagyon silány minőséget.
Hát őszinte voltam, mondtam én is akartam már váltani sport babakocsira , de nekem kell pakolos rész is meg stb inkább beleadok, vegyünk jobbat.
Azt mondta együtt elmegyunk és kiválasztjuk
Ugye nekem kell jó legyen mivel én használom napi 2-3szor..
Oké megbeszéltuk a következő hétvégét, el is jött , felhívtam hogy na? Erre mondja hogy főz majd raer az .
Hát tolódott tolódott nem lett belőle semmi, vasárnap van a szülinapja a kislányomnak.
Ma a férjemnekekezdei küldeni a képeket hogy Ő tok véletlenül arra járt a Kőbányai piacon, és 10-20 ezreket vannak kocsik menjuk ki vasárnap a szulinapon meglenni.
Hát mondtam hogy beszéljük meg mert én a lányom születésnapján nem piacon akarok lenni, hanem készülni rá meg a lányommal minőségben lenni, kettő, ha nem lesznek jók akkor ergo semmit nem fog kapni? Mer ugye nem qkarok egesznap járkálni szerintem rohadtul nem utolsó percben kell kapkodni
Kínálata h nem, neki nem jó mert ő főz szombaton
Férjem rám formed hogy ne osszam.mar be az idejét. Hát de akkor ő se az enyémet nem?
Mindenki össze össze nézegett, meg elkezdtek nekem szerezni hogy lesz ajándéka így is mondom mi?
Hogy én igen úgyis veszek neki egy babát szeretnék
Na itt jött h minek kell nekem én stb es itt a Férjem elkezdezt ordenáré hangnemben csúnyán beszélni velem hogy elege van belőlem, hogy minek úgyse fogja fel, ruhákat is kap
Itt belementunk egy anyagias vitatba: tudni illik kB 7 hónapja nem vettem sem jatekt sem ruhát a lanyunknak ugyanis egy barátnőm adja folyamatosan oda ezeket.
Most nem ad már és rendelnem.kellett, és igen szerettem volna egy kis örömöt látni, az arcán, amit emlékbe el tud rakni majd
Mondtam ezeket meg hogy napi 8 ezreket pizzara költeni vacsorára mert neki nem.jo a tojás rántotta este se mas, csak a hamburger vagy a pizza, arra soha nem sajnálja...
Erre elhordott mindennek és még engem csitítottak ahelyett hogy mondjuk rá szóltak volna hogy azért talán nem kéne azt mondani hogy a kurba anyádat haza megyünk ezért szévlbaszom a fejedet.
Meg takarodj el de úgyse tudsz hova.menni mert csoves vagy nélkülem
És ezt csendben turtek. Mikor kikertem magamnak, ugyanis amúgy mi nem így élünk...és nem ilyen embereknek hittem eddig magunkat.
Akkor még engem figyelmeztetett apósom, mint egy gyereket hogy maradjak inkább most csendben...
Durva ez nagyon
Ha lenne hova mennem, lennének szüleim biztos hogy most itt is hagytam volna
Szerintetek?
Bocsánat ha hosszú és tele van hibával de sík ideg vagyok.
Végtelenül csalódott és kicsit úgy érzem.magam mint egy egér a sarokba szorítva...
Hát itt nem anyóssal van baj.
(Egyébként zárójelben, a tojásrántotta nem vacsora, ha nem evett főtt ételt aznap)
Hát a férjem mostanában ha vitatkozunk, akkor csúnyán beszél. Amúgy soha a budos életben nem ütött meg és nem is bezselt velem csúnyán max annyit hogy seggfej vagy.
Mostanában fordult elő, merr nagyon leterhelt és ingerült, hogy durván beszél. De akkor is bocsánatot ker.
Ez most hogy így beszélt meg anyósom sem szólt rá nagyon érdekes nekem
Meg szerintetek igazuk volt? Joggal lett ideges amúgy?
Ti együtt laktok anyósodékkal?!
Amúgy igen: anyósod nem tűri, hogy ne az legyen, amit ő kitalál.
A babakocsi nem ajándék a gyereknek, hanem elemi szükséglet.
Legyen neki kényelmes, időjárásnak megfelelően és korának megfelelően állítható, alul hely a kellékeknek, táskának.
Ha segíteni akar, akkor mondjaazt, hogy nézd meg, melyik kell neked, és az árába belead.
Nincs beleszólása.
A férjed meg egy jellemtelen, befolyásolható tetű. Az ő közegükben úgy viselkedik, mint a proli családja.
TI 3-an VAGYTOK EGYETLEN CSALÁD.
Ti ketten döntitek el a közös dolgaitokat.
Abba kívülállónak nincs belepofázás.
Ha a döntésetek megvalósításához anyagilag, vagy munkával hozzájárulnak, az nagyszerű, köszönet, megbecsülés jár érte.
De hogy ők akarnak dönteni, vitát generálnak, összefogva lenyomnak téged, s ehhez a férjed asszisztál, az nincs rendben.
Nem jósolok hosszú, harmonikus jövőt, ha nem szálltok ki úgy 200 km-rel odébb, mert az anyósod tipikus intrikus.
Neked nincs sajat penzed, amit kolthetnel vagy mi van? Miert kell engedelyt kerni, ha vasarolni akarsz?
Amugy meg gaz az egesz sztori, ugy ahogy van, bar kicsit elvesztettem a fonatal hogy most ki mondott mit, de lenyegtelen.
Igy en nem tudnek elni, gondolom ez nem is az elso eset csak a szokasos.
Gyerek menjen szepen bolcsibe, te dolgozni, aztan lehet lelepni, ha van egy kis onbecsulesed.
Mindennap 12:00 re kész a leves és a második, minden héten 2szer sütök süteményt is
Én a napomat a boltban kezdem, én szinte mindennap főzök.
O nem eszik vacsorára főtt ételt de hideget sem, így marad a melegszendvics, bundaskenyer stb dolgok amik helyett ő mindig inkább pizzát vagy Mekit akar.
Erre mondtam h undorító hogy Erre nem sajnálom a pénz a lanyomra meg szülinapjan igen...
És nem elektromos kisautót akartam venni hanem mondjuk építő kockát, egy plüss allatot stb n lássam a kis arcán hogy boldog.
“nem is bezselt velem csúnyán max annyit hogy seggfej vagy.”
Jóságos Isten! Ez komoly?!
Ez egy utolsó proli.
Egy ilyen jelzőt először mondott volna a párom, és utoljára.
Hogy beszéltek ti egymással?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!