Hogyan lehet normálisan kezelni az ilyen anyóst és apóst?
Figyelt kérdés
Apósomék valamiért nem csípnek. Volt egy szülinapi buli amire főként rosszullét miatt nem mentem (kismama vagyok), de az egy éves kisfiam is pont akkor tartja a délutáni alvást így nyilván vele is a nyűglődés lett volna utazgatni, “bulizgatni”. Ekkor kezdtek el megutálni szerintem hisz a páromnak már akkor regényben kifejtette anyós hogy ez mennyire ciki majd később anyukámat hívogatta apósom hogy én csak a pénzre megyek, a gyerekeket csak én akartam-e, haszonleső vagyok stb. Mindez gúnyos nevetéssel. Anyukàm kb meg se tudott védeni vagy lereagálni a sztorit úgy meglepődött, illetve apám miatt (aki körülötte járkált) se merte mert ha tudná biztosan leszólta volna keményen az összeset. Páromnak ezeket elmondtuk anyukámmal aki egyébként teljes mértékben mellém áll és szerinte sincsen igaza a szüleinek. Ami a legviccesebb az egészben hogy én vagyok az a házasságból aki vagyonosabb (nekem van saját házam, értékesebb autóm, vállalkozásom) .. így méginkább nem értem mire hordják fenn az orruk, bár valószínű azért mert nem akarok elmenni dolgozni amíg a gyerekek nem lesznek ovisok, hisz ők ezt is rendszeresen szóbahozzák hogy jajj úgyis nemsokára én is melózok felvehetnénk a babavárót és akkor nem lenne gond a visszafizetésével sem stb..máj. 30. 11:52
31/35 A kérdező kommentje:
Nyilván azt mondta hogy minket választ.. de egyébként meg már másnap fent voltak a közös lakásunkon meg irkált anyámnak az apja hogy mikor visszük el a dolgaim, mert ő jön nézni. Apám erre már megfenyegette és kiosztotta. Azóta csönd van, de nem bánom hogy eljöttem. Elmebetegek..
jún. 13. 08:30
32/35 A kérdező kommentje:
A férjem még mindig korrektnek mondható. Kezdi belátni mostmár a dolgokat (de nemhinném hogy rendesen befogja). Azzal jön hogy mérlegeljek és ne az anyjáék miatt lépjek le mert ő jó volt mindig hozzám és már ahhoz sem ragaszkodik hogy odavigye a gyerekeket. Nem tudom mit tegyek, nekem nem éri meg harcolnom 2 ilyen hülyével ok nélkül
jún. 13. 08:32
33/35 anonim válasza:
Ne menj vissza hozzá. Majd ha fontosak lesztek neki, akkor elmegy és kaparhatja a küszöbödet szépen. Az meg, hogy jó volt hozzád mindig, kamu. Ha jó lett volna hozzád, akkor az első ilyennél kiosztja a kedves szüleit és most sem engedi őket szart kavarni.
34/35 anonim válasza:
Kérdező, ilyennek minek szültél egyet is? Látod, hogy manipulál...
Gratulálok, a gyerekekkel jól kibaxtál, hogy egy ilyen szarjancsitól szülted meg.... Remélem, ezért már vállon veregetted magadat!
Egyébként ilyen anyós meg após felé nem kell nézni, meg a gyerekeket se odavinni...
35/35 A kérdező kommentje:
33 Igazad van én is így érzem :/
jún. 13. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!