Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet normálisan...

Hogyan lehet normálisan kezelni az ilyen anyóst és apóst?

Figyelt kérdés
Apósomék valamiért nem csípnek. Volt egy szülinapi buli amire főként rosszullét miatt nem mentem (kismama vagyok), de az egy éves kisfiam is pont akkor tartja a délutáni alvást így nyilván vele is a nyűglődés lett volna utazgatni, “bulizgatni”. Ekkor kezdtek el megutálni szerintem hisz a páromnak már akkor regényben kifejtette anyós hogy ez mennyire ciki majd később anyukámat hívogatta apósom hogy én csak a pénzre megyek, a gyerekeket csak én akartam-e, haszonleső vagyok stb. Mindez gúnyos nevetéssel. Anyukàm kb meg se tudott védeni vagy lereagálni a sztorit úgy meglepődött, illetve apám miatt (aki körülötte járkált) se merte mert ha tudná biztosan leszólta volna keményen az összeset. Páromnak ezeket elmondtuk anyukámmal aki egyébként teljes mértékben mellém áll és szerinte sincsen igaza a szüleinek. Ami a legviccesebb az egészben hogy én vagyok az a házasságból aki vagyonosabb (nekem van saját házam, értékesebb autóm, vállalkozásom) .. így méginkább nem értem mire hordják fenn az orruk, bár valószínű azért mert nem akarok elmenni dolgozni amíg a gyerekek nem lesznek ovisok, hisz ők ezt is rendszeresen szóbahozzák hogy jajj úgyis nemsokára én is melózok felvehetnénk a babavárót és akkor nem lenne gond a visszafizetésével sem stb..
2024. máj. 30. 11:52
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szerintem is az lenne a legjobb ha nulla kapcsolat van egy ilyen után, de azt sem szerettem volna hogy ennyire eldurvuljon a dolog.. bár elképzelni sem tudom én sem hogy ezek után vita nélkül üljek velük egy asztalhoz így valószínű tényleg ez lesz a legjobb megoldás.

A párom sajnos vagy nem sajnos nagyon szereti a szüleit és ragaszkodó, bár nem akarja őket rám erőltetni és megérti hogy nem vagyok rájuk vevő, ennek ellenére ha szólnak neki hogy segíteni kell akkor állandóan ugrik ugyanúgy mint eddig (ebből is volt már gond hisz alig van velünk a sok meló miatt). Természetesen a szülei nem segítenek nekünk mert “nem tudnak”

2024. máj. 30. 15:54
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

A helyzetet nem te durvítottad el. A te felelősséged az, hogy a továbbiakban ne legyen lehetőségük veled így bánni.

A férjedet pedig neked kell helyretenned, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne segítsen, de mondjon nemet, ha otthon (mármint a mostani otthonában) is szükség van rá. Anyósék visszaélnek a segítőkészségével, jógyerekségével.

2024. máj. 30. 16:02
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az, ha szereti a szüleit. De ha azok hülyeséget csinálnak vagy olyanba szólnak amihez közük nincs, akkor igenis tegye helyre őket. Az nem jó ha nem mer kiállni.
2024. máj. 30. 16:50
 14/35 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj de ha anyámék ilyet mondtak volna a férjemre biztos elküldtem volna a fenébe őket.

Tudod mikor tette/ teszi helyre őket a férjed..elárulom anyósodék külön élvezni fogják hogy akkor ugráltatják amikor akarják, főleg amikor családapaként kéne helytállni..ti a gyerekekkel majd utánuk következtek ..

2024. máj. 30. 19:51
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberekkel nem kell kontaktálnod, mint anyósodék, ennyi. Nem egy agysebészet...
2024. máj. 30. 21:25
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Nna, megen valaki egy balek xarfaxúval szaporodott... Gratulálok, ezért is az egyik legelbaxottabb nemzet a magyar... Nem baj, kell valaki a dobogóra minden szarban...
2024. máj. 30. 21:28
 17/35 A kérdező kommentje:
Azóta kiderült hogy tagadnak mindent és azt mondják ilyet nem mondtak.. hányni tudnék tőlük, férjem kimondatlanul is de szerintem ezeknek hisz. Majd ma én rendet teszek ha már ő nem volt képes
2024. máj. 31. 07:07
 18/35 anonim ***** válasza:
81%

Én inkább azon gondolkoznék el, akarok-e ilyen "férfit" az életembe, aki nem teszi helyre RÖGTÖN az anyját, amikor marhaságokat beszél és sérteget mást.

Ha az én anyósom mondott volna ilyeneket, meg hívogatta volna anyámat, a férjem ott felállt volna és kerek-perec kijelentette volna, hogy oké, amíg bocsánatot nem kér az anyja tőlem, anyámtól, tőle, addig nem lát bennünket.

A férjed meg gondolom lapított, mint szr a fűben: Viszont őt ismerve ez biztosan nem annyira lényegretörő elbeszélgetés lesz - ezért.

2024. máj. 31. 07:43
 19/35 A kérdező kommentje:
18 Egyetértek, ne aggódj neki is mondom a magamét mert ez több a soknál bőven, főleg hogy ennyire naív idióta ő is.. Felháborítóak, én is megvédtem volna őt azonnal ilyen helyzetbe és nem érdekelne hogy ki az anyám vagy az apám, a tisztelet akkor jár ha megérdemlik
2024. máj. 31. 07:59
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
18 masodikat szüli neki, gondolom jó neki
2024. máj. 31. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!