Hogyan lehet normálisan kezelni az ilyen anyóst és apóst?
Szerintem is az lenne a legjobb ha nulla kapcsolat van egy ilyen után, de azt sem szerettem volna hogy ennyire eldurvuljon a dolog.. bár elképzelni sem tudom én sem hogy ezek után vita nélkül üljek velük egy asztalhoz így valószínű tényleg ez lesz a legjobb megoldás.
A párom sajnos vagy nem sajnos nagyon szereti a szüleit és ragaszkodó, bár nem akarja őket rám erőltetni és megérti hogy nem vagyok rájuk vevő, ennek ellenére ha szólnak neki hogy segíteni kell akkor állandóan ugrik ugyanúgy mint eddig (ebből is volt már gond hisz alig van velünk a sok meló miatt). Természetesen a szülei nem segítenek nekünk mert “nem tudnak”
A helyzetet nem te durvítottad el. A te felelősséged az, hogy a továbbiakban ne legyen lehetőségük veled így bánni.
A férjedet pedig neked kell helyretenned, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne segítsen, de mondjon nemet, ha otthon (mármint a mostani otthonában) is szükség van rá. Anyósék visszaélnek a segítőkészségével, jógyerekségével.
Ne haragudj de ha anyámék ilyet mondtak volna a férjemre biztos elküldtem volna a fenébe őket.
Tudod mikor tette/ teszi helyre őket a férjed..elárulom anyósodék külön élvezni fogják hogy akkor ugráltatják amikor akarják, főleg amikor családapaként kéne helytállni..ti a gyerekekkel majd utánuk következtek ..
Én inkább azon gondolkoznék el, akarok-e ilyen "férfit" az életembe, aki nem teszi helyre RÖGTÖN az anyját, amikor marhaságokat beszél és sérteget mást.
Ha az én anyósom mondott volna ilyeneket, meg hívogatta volna anyámat, a férjem ott felállt volna és kerek-perec kijelentette volna, hogy oké, amíg bocsánatot nem kér az anyja tőlem, anyámtól, tőle, addig nem lát bennünket.
A férjed meg gondolom lapított, mint szr a fűben: Viszont őt ismerve ez biztosan nem annyira lényegretörő elbeszélgetés lesz - ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!