Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet normálisan...

Hogyan lehet normálisan kezelni az ilyen anyóst és apóst?

Figyelt kérdés
Apósomék valamiért nem csípnek. Volt egy szülinapi buli amire főként rosszullét miatt nem mentem (kismama vagyok), de az egy éves kisfiam is pont akkor tartja a délutáni alvást így nyilván vele is a nyűglődés lett volna utazgatni, “bulizgatni”. Ekkor kezdtek el megutálni szerintem hisz a páromnak már akkor regényben kifejtette anyós hogy ez mennyire ciki majd később anyukámat hívogatta apósom hogy én csak a pénzre megyek, a gyerekeket csak én akartam-e, haszonleső vagyok stb. Mindez gúnyos nevetéssel. Anyukàm kb meg se tudott védeni vagy lereagálni a sztorit úgy meglepődött, illetve apám miatt (aki körülötte járkált) se merte mert ha tudná biztosan leszólta volna keményen az összeset. Páromnak ezeket elmondtuk anyukámmal aki egyébként teljes mértékben mellém áll és szerinte sincsen igaza a szüleinek. Ami a legviccesebb az egészben hogy én vagyok az a házasságból aki vagyonosabb (nekem van saját házam, értékesebb autóm, vállalkozásom) .. így méginkább nem értem mire hordják fenn az orruk, bár valószínű azért mert nem akarok elmenni dolgozni amíg a gyerekek nem lesznek ovisok, hisz ők ezt is rendszeresen szóbahozzák hogy jajj úgyis nemsokára én is melózok felvehetnénk a babavárót és akkor nem lenne gond a visszafizetésével sem stb..
máj. 30. 11:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekkel nem érdemes még csak kommunikálni sem. Ja, meg az, hogy kitalálják ezt a “csak a pénz miatt” sztorit és lefogadom telekürtölik vele a familit meg az egész falut, hogy téged rossz színben tüntessen fel elég szánalmas! Meg persze irigység, valószínűleg azért mert neked jobban megy a szekér, mint nekik annó ennyi idősen. Hagyd a f@szomba őket!
máj. 31. 21:33
 22/35 A kérdező kommentje:
Képzeljétek azóta “kézbe vettem az irányítást” és már megint a családomat hivogatja após… A párom pedig mindenben nekik hisz mostmár, elhitte hogy mindenbe a szüleinek van igaza, az én családom hazudik a hívásokról holott a legutóbbit én is hallottam… tehát nekem se hisz, bár előadja hogy igen.. jelenleg 2 napja a szüleimnél vagyunk mert már nem birom elviselni ezt hogy képesek a vitát generálni szándékosan, ok nélkül belémállnak és még hazudnak is. Persze pici fiuk nekik hisz
jún. 9. 11:59
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi, válás. Hozzá se kellett volna menni.
jún. 9. 13:15
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
23: lepujálni neki pláne nem kellett volna... De legalább megtanulta a saját bőrén, hogy aki felnőtten sem mutat semmi előjelet arra, hogy le akar válni a szüleiről, avval nem szabad gyereket vállalni. Remélem, kérdező, hogy ez elég tanuló pénz volt neked és legközelebb alaposan meggondolod, kitől akarsz gyereket...
jún. 9. 17:42
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

22 - kérdező

Sajnos ebből válás lesz. Ha nem, akkor pedig tönkre fogsz menni mentálisan. Nem ismerlek, de jobb ember vagy náluk és annál, hogy ilyen emberek miatt taccsra menjen a józan eszed. A gyerekeket meg ha nagyobbak lesznek biztosan ellened akarják fordítani. Köcsög leszek, de az ilyen (is) embereket, mint anyósodékat a társadalom parazitáinak tartom.

Kitartás, remélem helyesen fogsz majd dönteni ha nem bírod tovább!

jún. 9. 19:12
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Irány a legközelebbi válóperes ügyvéd. Apuka sosem fog a lábára állni, a gyerekek viszont baromira megszívják. Ja és ügyvéd bácsi értesüljön arról, hogy az örömszülők zaklatják egymást, rágalmaznak téged (igen, ez már az). Ennek megfelelően pedig minimalizálni kell majd a nagyszülői láthatást.

A következő palid inkább árva legyen, mint egy ilyen nyámnyila haribogerinc.

jún. 10. 07:44
 27/35 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nyilván ezt elb@sztam és tényleg szinte nem is okolhatok mást csak magamat hogy elhittem hogy mi leszünk az elsők nem pedig a drága család.. Az apja azóta a férjemnek is szid hogy minek kellett a gyerek, így végképp nem tudom hogy képes ezek mellett lenni.

Most döntés elé állítottam hogy vagy mi vagy az anyjáék, hisz ezután úgy gondolom ez nem nagy kérés ha hagyta hogy eddig fajuljon. Persze tudom hogy ez sem olyan mintha magától felfogná a dolgokat.. de ezt még megpróbálom és várok picit, hátha most hogy eljöttünk belátja a dolgokat :/ de buta sem akarok lenni, tettek kellenek mostmár, nem szavak meg hitegetések

jún. 10. 09:00
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fogja belátni. Nem akarlak letörni, de feleslegesen pazarlod az idődet. Legfeljebb mondogatja, hogy mostantól így meg úgy, de nem lesz úgy.

Nagyon sok ilyet látok a környezetemben, felesleges foglalkozni vele. Arra figyelj, hogy a láthatás legyen szabályozva.

jún. 10. 10:22
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetre, hajrá kérdező, örülök, hogy késve, de meglépted a kenyértörést! Bármilyen kimenetele is lesz, sok erőt!
jún. 10. 12:55
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Döntés elé állítottad. És? Mit válaszolt, az a lényeg! Vagy adsz neki két hét haladékot, addigra meg magad is elfelejted?
jún. 10. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!