Hogyan lehet normálisan kezelni az ilyen anyóst és apóst?
22 - kérdező
Sajnos ebből válás lesz. Ha nem, akkor pedig tönkre fogsz menni mentálisan. Nem ismerlek, de jobb ember vagy náluk és annál, hogy ilyen emberek miatt taccsra menjen a józan eszed. A gyerekeket meg ha nagyobbak lesznek biztosan ellened akarják fordítani. Köcsög leszek, de az ilyen (is) embereket, mint anyósodékat a társadalom parazitáinak tartom.
Kitartás, remélem helyesen fogsz majd dönteni ha nem bírod tovább!
Irány a legközelebbi válóperes ügyvéd. Apuka sosem fog a lábára állni, a gyerekek viszont baromira megszívják. Ja és ügyvéd bácsi értesüljön arról, hogy az örömszülők zaklatják egymást, rágalmaznak téged (igen, ez már az). Ennek megfelelően pedig minimalizálni kell majd a nagyszülői láthatást.
A következő palid inkább árva legyen, mint egy ilyen nyámnyila haribogerinc.
Igazatok van, nyilván ezt elb@sztam és tényleg szinte nem is okolhatok mást csak magamat hogy elhittem hogy mi leszünk az elsők nem pedig a drága család.. Az apja azóta a férjemnek is szid hogy minek kellett a gyerek, így végképp nem tudom hogy képes ezek mellett lenni.
Most döntés elé állítottam hogy vagy mi vagy az anyjáék, hisz ezután úgy gondolom ez nem nagy kérés ha hagyta hogy eddig fajuljon. Persze tudom hogy ez sem olyan mintha magától felfogná a dolgokat.. de ezt még megpróbálom és várok picit, hátha most hogy eljöttünk belátja a dolgokat :/ de buta sem akarok lenni, tettek kellenek mostmár, nem szavak meg hitegetések
Nem, nem fogja belátni. Nem akarlak letörni, de feleslegesen pazarlod az idődet. Legfeljebb mondogatja, hogy mostantól így meg úgy, de nem lesz úgy.
Nagyon sok ilyet látok a környezetemben, felesleges foglalkozni vele. Arra figyelj, hogy a láthatás legyen szabályozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!