Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 5 éve együtt vagyok a párommal...

5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?

Figyelt kérdés
látom szívesen anyosom ott,hiszen az én nagy napom és tisztára stresszes lennék,mit lehetne tenni? Bunkóság lenne ha nem hívnám el? A páromnak mondtam ezt és nem mondott rá semmit. Tudja hogy milyen "kapcsolat" van anyosom és köztem.
2024. ápr. 10. 21:56
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, 38-nak akartam írni.
2024. ápr. 13. 17:58
 42/49 anonim ***** válasza:
85%
Én is utálom anyós jelöltem, de azért nem lennék vele ekkora köcsög.
2024. ápr. 13. 20:42
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

Lagzi gondolom úgysem lesz. Mindenki kezdve a vőfélytől, a DJ-ig be van már táblázva a nyárra. Éttermekben még akad hely, főleg, ha nem hétvégi esküvőt szeretnétek.

Lagzi nélkül meg úgysem olyan nagy nap, az a nagy nap.

2024. ápr. 13. 20:54
 44/49 anonim ***** válasza:
36%
Én sem vagyok jóban a leendő anyósommal,de párom se.Mi csak a családi béke miatt fogjuk őket meghívni, mert különben az ő oldalán nagy lenne a sértődés.Ezt tudom nektek is ajánlani...
2024. ápr. 14. 14:26
 45/49 anonim ***** válasza:
63%

Attól még hogy " Ez nem a te nagy napod, hanem kettőtöké", amikor valaki rondán bánik a gyereke párjával, annyira hogy ilyen gyomorgörcsöt okozzon... Szerintem nem az a fura hogy a menyasszony nem akarja hogy ott legyen, hanem az hogy a vőlegényt jobban érdekli hogy anyuka ott legyen, minthogy a menyasszonya jól érezze magát.

Ha az én anyám lett volna segg, dehogy hívom meg az esküvőre.

Nem tudott viselkedni, nem az esküvőnkön próbálok szerencsét.

Ebben a kérdésben túl nagy a társadalmi nyomás, de szerintem figyelmen kívül kell hagyni. Megmondom miért gondolom így. Ha nem tudta magát eddig normalizálni, ezután se fogja, és már a szervezésnél el fogja cseszni. Vőlegényed meg menjen el valamilyen terápiára hogy képes legyen határokat húzni. Ez túl nagy teher egy kapcsolatnak. És ha most nem rendezitek, a vőlegényed nem érik meg annyira hogy az ilyen helyzeteket tudja kezelni az anyjával, akkor a költözés, gyerekvállalásban is ugyanebben a rémálomban fogsz élni, csak egyre mélyebben merülsz el benne.

Ha nem tudod megbeszélni anyóssal a sérelmeket, akkor ne hívjátok meg, az senkinek nem lesz jó.

Nem kell benyelni semmit, csak azért mert hagyomány minálunk hogy kb egész életedben mindent csak nyelni meg kibírni kell. Törj ki ebből.

2024. júl. 28. 13:17
 46/49 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt, van már gyerek, közös ház, mi az esküvőt csak a jogi procedúrák miatt akarjuk. Megbeszéltük, hogy csak 2 tanu lesz, persze anyósomnak nem tetszik. Eddig sem szeretett, de nem ugatott bele semmibe. Eddig. Annyira nagy a nyomás rajtam, a k.rva család miatt, hogy már nem is akarok házasodni. Kérdező. Ne akard ezt. Ha a vőlegény nem melletted áll, akkor veszett fejsze nyele. Sajnos nekem 2 gyerek és közös ház kellett ahhoz, hogy felfogjam.
2024. júl. 28. 14:45
 47/49 anonim ***** válasza:

46.

Ez mennyire durva már.

Anyós falusi?

2024. júl. 28. 18:05
 48/49 anonim ***** válasza:
Falusi. Az apja (70+) a mai napig disznókat tart, a mama meg csirkéket. Ezzel nincs bajom, az én családom is csinálta, járunk a mai napig disznóvágásra, ezzel csak szemléltetni szerettem volna mennyire falusi.
2024. júl. 28. 18:12
 49/49 anonim ***** válasza:

48.

Nincs szükség szemléltetésre. :)

Anyós is ilyen maradi, pedig már egy ideje megyeszékhelyen él, de vannak dolgok, amik nem változnak, ezért gondoltam.

2024. júl. 29. 02:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!