Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 5 éve együtt vagyok a párommal...

5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?

Figyelt kérdés
látom szívesen anyosom ott,hiszen az én nagy napom és tisztára stresszes lennék,mit lehetne tenni? Bunkóság lenne ha nem hívnám el? A páromnak mondtam ezt és nem mondott rá semmit. Tudja hogy milyen "kapcsolat" van anyosom és köztem.
ápr. 10. 21:56
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%
Ezért volt csak 2 tanú az esküvőnkön.
ápr. 11. 10:40
 22/49 anonim ***** válasza:
88%

" az én nagy napom "

Aha, a párod ott lehet azért?! Vagy maradjon o is otthon, az anyjaval? :)

ápr. 11. 11:05
 23/49 anonim ***** válasza:
81%
Szinte biztos vagyok benne, hogy ebben a történetben valójában te vagy a hunyó csak ez is úgy van előadva mintha te lennél az áldozat.
ápr. 11. 11:32
 24/49 anonim ***** válasza:
85%

Mi volt az utálkozásuk oka.

Miért nem bírtak téged?

Ezt nem lehet jóvá tsnni ennyi év után.

A palid egy mamlasz, semmit nem reagál.

Ő amúgy, hogy áll a szüleivel? Jóban vannak?

ápr. 11. 12:08
 25/49 anonim ***** válasza:
90%
Erre a megoldás a két tanús esküvő. Nem kell meghívni senkit sem :D
ápr. 11. 12:08
 26/49 anonim ***** válasza:
27%
Nem mennek hozza egy ilyenhez. Ez a te eskuvod, ha nem akarod ot latni ezt a lenyt, nem kell meghivni, hogy odamenjen elrontani. Ezt felejtsd is el azonnal. Azt is, hogy nem kell mindenaron ferjhez menni, legalabbis egy ilyenhez semmikeppen. Mert, ha mar most ez a helyzet, a jovoben sem fog valtozni, ha megis, csak rosszabb lesz. Anyuci pici fia majd el szepen kettesben anyucival. ;-)
ápr. 11. 12:22
 27/49 anonim ***** válasza:
71%

Kiscsillag, ez nem a szülinapod, hanem az esküvőtök. Igen, kettőtöké, nem a te nagy napod!

A helyedben ezt fel sem hoztam volna a párodnak. Minek kell stresszelned, azon, hogy anyósod ott lesz? Nem miattad megy és nem azért hogy téged idegesítsen, a fiát fogja az oltár elé kísérni, biztos ő is izgulni fog és azon lesz, hogy minden rendben menjen. Lehet, hogy téged nem szeret, de nem fogja a fia esküvőjét elrontani.

ápr. 11. 12:57
 28/49 anonim ***** válasza:
49%

Nem a TE nagy napod, hanem kettőtöké a vőlegényeddel. Az ő anyját nem neked kell meghívnod, hanem neki.

Erre a kérdésre egyedül a párod tudna válaszolni. Mi az hogy nem mondott semmit? Néma szegény vagy mi? Erre azért mondania kell valamit.

ápr. 11. 13:25
 29/49 anonim ***** válasza:
41%
Legalább irnád meg, hogy mi az amit az anyósod vétett ellened!Mi az amit te vétettél ellene!Valami nincs rendben a leirásodban.
ápr. 11. 13:30
 30/49 anonim ***** válasza:
90%

és ehhez minek közönség segítség?

Miért nem a pároddal beszéled meg, hogy te jóska... Anyád tuti kell oda?

Ha azt mondja nem, szerencséd van.

Ha azt, hogy de márpedig jön, vagy beletörődsz, vagy lefújod a lagzit.

Ilyen rohadt egyszerű.

Mondjuk én ennyi egymás közti kommunikációval lagzit sem terveznék.

ápr. 11. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!