5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?
" az én nagy napom "
Aha, a párod ott lehet azért?! Vagy maradjon o is otthon, az anyjaval? :)
Mi volt az utálkozásuk oka.
Miért nem bírtak téged?
Ezt nem lehet jóvá tsnni ennyi év után.
A palid egy mamlasz, semmit nem reagál.
Ő amúgy, hogy áll a szüleivel? Jóban vannak?
Kiscsillag, ez nem a szülinapod, hanem az esküvőtök. Igen, kettőtöké, nem a te nagy napod!
A helyedben ezt fel sem hoztam volna a párodnak. Minek kell stresszelned, azon, hogy anyósod ott lesz? Nem miattad megy és nem azért hogy téged idegesítsen, a fiát fogja az oltár elé kísérni, biztos ő is izgulni fog és azon lesz, hogy minden rendben menjen. Lehet, hogy téged nem szeret, de nem fogja a fia esküvőjét elrontani.
Nem a TE nagy napod, hanem kettőtöké a vőlegényeddel. Az ő anyját nem neked kell meghívnod, hanem neki.
Erre a kérdésre egyedül a párod tudna válaszolni. Mi az hogy nem mondott semmit? Néma szegény vagy mi? Erre azért mondania kell valamit.
és ehhez minek közönség segítség?
Miért nem a pároddal beszéled meg, hogy te jóska... Anyád tuti kell oda?
Ha azt mondja nem, szerencséd van.
Ha azt, hogy de márpedig jön, vagy beletörődsz, vagy lefújod a lagzit.
Ilyen rohadt egyszerű.
Mondjuk én ennyi egymás közti kommunikációval lagzit sem terveznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!