5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?
Figyelt kérdés
látom szívesen anyosom ott,hiszen az én nagy napom és tisztára stresszes lennék,mit lehetne tenni? Bunkóság lenne ha nem hívnám el? A páromnak mondtam ezt és nem mondott rá semmit. Tudja hogy milyen "kapcsolat" van anyosom és köztem.ápr. 10. 21:56
11/49 anonim válasza:
Én nem mennék hozzá olyanhoz aki ezt nem tudja rendezni az anyjával illetve nem szól semmit a dologról.
12/49 anonim válasza:
"Bunkóság lenne ha nem hívnám el?"
Ha egyedül a te esküvőd lenne, akkor lennél döntési helyzetben. De mivel a kettőtök - te és a párod - esküvője, a párod döntheti el, hogy meghívja-e a szüleit. Szerintem azt nem érted, hogy ugyan számodra csak egy bunkó vénasszony, neki az édesanyja. Bár nem írtad, hogy milyen viszonyban vannak, ha jó a kapcsolatuk, akkor a fia meg fogja hívni a saját esküvőjére.
13/49 anonim válasza:
Csatlakoznénk az előttem szólókhoz nem a te nagy napod,ha nem tietek ,tiéd meg párodé,szerintem a konfliktust most lenne jobb az esküvő előtt intézni nehogy későbbiekben ez gondot okozzon,ha párod meghívja az anyát az ellen nem tehetsz ellene semmit,neked is ott lesznek a szüleid ,szerintem most csak rád és párodra kellenne koncentrálni.
14/49 anonim válasza:
Ilyen problémás helyzetben inkább nem házasodnék. Ettől még lehettek együtt, alapíthattok családot, csak a ceremóniát hagynám ki, mert úgyis valaki vagy valakik rosszul fogják érezni magukat az eseményen.
Vagy csak kéttanús lenne.
15/49 anonim válasza:
Már többen mondták: ez nem a te napod, nem te hívod a vendégeket, hanem a ti napotok, a ti házasságkötésetek, a ti kettőtök családja egyesül, és a ti vendégeitek vannak jelen. Mégis hogy képzeled el a kettőtök életét, ha te csak a saját oldaladat nézed és magad alá akarod gyűrni őt és a családját? Te választottad, sajnos az emberhez a családja is valamennyire hozzátartozik, és ha ő tartja a kapcsolatot az anyjával, akkor mégis mi jogon várnád el, hogy ne hívja meg? Ez nonszensz! Az már más kérdés, hogy a banya hogyna viselkedik, de ezt a fiának kell lemeccselnie vele, nem neked.
16/49 anonim válasza:
Úgy lenne fair ha a te anyádat se hívnátok meg.
17/49 anonim válasza:
Nem is tudom hogy gondoltad. Majd a vőlegény nem fogja a saját anyját meghívni az esküvőjére? Nálam itt lenne vége a dalnak, ha valaki ilyet kérne tőlem. Akármilyen ember, az anyja...
18/49 anonim válasza:
Ez nem a TE nagy napod, hanem a TI nagy napotok 🙄 Viseld el anyóst, majd férjed gondoskodik arról, hogy ne bunkózzon.
19/49 Darius- válasza:
Odemesz hozzá és megmondod nem jöhet. Ha mégis elmegy, kiteszed a kapun erőszakkal. Mivel úgy sem érezné jól magát.Majd a feleséged is rájön, hogy jobb így, mert az esküvő fontos esemény, nem kellenek zavaró körülmények. Ez fontosabb annál, mint ő ott legyen.
20/49 anonim válasza:
"Bunkóság lenne ha nem hívnàm meg?" nem lenne, majd a vőlegèny meghívja. Az hogy te nagy napodnak tartod csak elèg önző dolog, de ugye nem azt akarod mondani , hogy csak azok lesznek ott akiket te hívsz meg? A pàrodnak is van csalàdja , vagy elfogadod , vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!