5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?
Megértelek, mert az én exem anyja is egy szrkeverő pitsa volt. De az exem nem véletlen ex.
El sem jutottunk az esküvőig, és ha eljutottunk volna, anyja-nem anyja, én nem akartam volna ott látni.
A saját piás unokabátyámat sem, megjegyzem.
De tök mindegy, ha a párod nem képes állítani az anyján jobb, ha hozzá se mész.
Rohadt gusztustalan dumád van, ÉN napom, elhányom magam. 🤮 Hogy lehet valaki ennyire végtelenül önző?
Pedig én sem vagyok finoman szólva sem jóban az anyósommal, tudnék mesélni cifra dolgokat (arról is, mit csinált a saját gyerekével). Mégis kutyakötelességem tudomásul venni, hogy az esküvő KETTŐNK nagy napja és ha a leendő férjem ott akarja látni az anyját, akkor ez így lesz. Ugyanolyan jogú résztvevőként ugyanolyan joga van meghívni valakit, aki számára fontos, mint nekem. Te mégis hogy képzeled ezt máshogy?
Az én házasságom nagyrészt a férjem családja miatt volt gyakran problémás. Ezt úgy orvosoltuk a férjemmel végül, hogy megmondtuk a férjem családjának, hogy amikor jönnek hozzánk, nem kupászkodhat anyósom a hűtőnkben, ha éppen a szüleimnél tartózkodom vidéken, akkor a cuccaim tabu számára, amikor eljönnek vendégségbe, előtte szóljanak, vagy legalább csöngessenek/kopogtassanak.
Mivel sajnos a férjem hirtelen halt meg, ez folytatódott úgy, hogy a temetésbe is beleártották magukat.
Ahogy a Te helyzeted áll, dettó sokat fognak ártani a férjed szülei nektek is.
Közösen a férjeddel Ti is helyezzétek le az alapszabályokat, ahogy mi tettük a férjemmel (ahogy fentebb írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!