Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 5 éve együtt vagyok a párommal...

5 éve együtt vagyok a párommal. Tavaly megkérte a kezem és nyáron szeretnénk esküvőt. A párom szülei nem igazán kedvesek velem az elejétől fogva csak bántottak,sok vita volt ebből,megszakítottam a kapcsolatot velük..és itt az esküvő nem igazán. ?

Figyelt kérdés
látom szívesen anyosom ott,hiszen az én nagy napom és tisztára stresszes lennék,mit lehetne tenni? Bunkóság lenne ha nem hívnám el? A páromnak mondtam ezt és nem mondott rá semmit. Tudja hogy milyen "kapcsolat" van anyosom és köztem.
ápr. 10. 21:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
79%
Össze-vissza írsz. A kérdésben még a szüleivel van bajod, lentebb már csak anyóssal.
ápr. 11. 13:44
 32/49 anonim ***** válasza:
25%
1 napig ki bírod, ha párod szeretné, akk úgy is meghívja, ha az anyós egyáltalán hajlandó eljönni, ugyanis igyis előnyben vagy mert pont a házasság lesz a kifejeződése annak, hogy bármennyire is nem kedvel anyósod, ti akkor is eggyé lesztek a pároddal összetartoztok.. Ezért ha jön anyósod hidd el azt jelenti hogy "bele nyugodott"..
ápr. 11. 14:32
 33/49 anonim ***** válasza:
66%

Megértelek, mert az én exem anyja is egy szrkeverő pitsa volt. De az exem nem véletlen ex.

El sem jutottunk az esküvőig, és ha eljutottunk volna, anyja-nem anyja, én nem akartam volna ott látni.

A saját piás unokabátyámat sem, megjegyzem.

De tök mindegy, ha a párod nem képes állítani az anyján jobb, ha hozzá se mész.

ápr. 11. 15:17
 34/49 anonim ***** válasza:
70%

Rohadt gusztustalan dumád van, ÉN napom, elhányom magam. 🤮 Hogy lehet valaki ennyire végtelenül önző?

Pedig én sem vagyok finoman szólva sem jóban az anyósommal, tudnék mesélni cifra dolgokat (arról is, mit csinált a saját gyerekével). Mégis kutyakötelességem tudomásul venni, hogy az esküvő KETTŐNK nagy napja és ha a leendő férjem ott akarja látni az anyját, akkor ez így lesz. Ugyanolyan jogú résztvevőként ugyanolyan joga van meghívni valakit, aki számára fontos, mint nekem. Te mégis hogy képzeled ezt máshogy?

ápr. 11. 20:16
 35/49 anonim ***** válasza:
83%
Szép házasság lesz, ha még ezt se tudjátok megbeszélni...
ápr. 12. 12:04
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Az én házasságom nagyrészt a férjem családja miatt volt gyakran problémás. Ezt úgy orvosoltuk a férjemmel végül, hogy megmondtuk a férjem családjának, hogy amikor jönnek hozzánk, nem kupászkodhat anyósom a hűtőnkben, ha éppen a szüleimnél tartózkodom vidéken, akkor a cuccaim tabu számára, amikor eljönnek vendégségbe, előtte szóljanak, vagy legalább csöngessenek/kopogtassanak.

Mivel sajnos a férjem hirtelen halt meg, ez folytatódott úgy, hogy a temetésbe is beleártották magukat.

Ahogy a Te helyzeted áll, dettó sokat fognak ártani a férjed szülei nektek is.

Közösen a férjeddel Ti is helyezzétek le az alapszabályokat, ahogy mi tettük a férjemmel (ahogy fentebb írtam.)

ápr. 12. 15:38
 37/49 Gaiajane ***** válasza:
85%
Milyen nagy napod? Nem csak a tiéd hanem a párodé is de a kérdésre válaszolva ha a párod szeret téged megmondja az anyjának ha nem tud viselkedni veled szembe akkor maradjon otthon ennyi én se bírom a párom anyját mindenbe beleugatna a párom meg is mondta hogy az első rossz szónál kipenderíti
ápr. 13. 10:53
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Itt az esküvő a legkisebb gond. Allítólag ugye bántanak..mivel és mit szól a párod? Mert ha az anyja folyamat beszól és őt ez nem zavarja sose lesz jó ez a házasság. Trhát a kérdés az meg tudjátok e húzni a határokat közösen?
ápr. 13. 16:59
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
37. Megszakította velük a kapcsolatot, nem szólnak be neki.
ápr. 13. 17:34
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért néha találkozni kell..meg basszus ha anyám pl állandoan osztotta volna a férjem, meg bántotta volna én nem tudnám látogatni mintha mi sem történt volna..ez nem így működik.
ápr. 13. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!