Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen anyámmal a barátnőm?

Miért ilyen anyámmal a barátnőm?

Figyelt kérdés

Barátnőm csinálja anyum műkörmét.

A helyisége ahol csinálja náluk van, ingyen. Mivel műkörmös üzletünk van mindennel segitik .

Ezenkívül minden segítséget megkapunk minden szempontból, hoznak visznek ha kell, szó nélkül ugranak bármikor és nem azt nézik épp jókor szólunk vagy faradtak e.

Mikor úgy adódik hogy anyummal nehezen tudnak össze hozni egy időpontot akkor barátnőm ezt nem kompenzálja felé azt a sok segítséget, mondjuk h munka után 2 este megcsinálja neki (mert hétfőn- csütörtök között 6kor végez es amúgy se vállal vendéget)

Nekem ez rosszul esik de hiába beszélünk erről..ez már a sokadik

2024. febr. 25. 14:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt is írod, már sokat beszéltetek erről. Mért nem hallod meg, amit elmond neked?
2024. febr. 26. 15:27
 42/51 A kérdező kommentje:
Én úgy nőttem fel hogy egy család vagyunk és segítjük egymást bárhogy bármikor ha szükség van rá és nem azt nézzük hogy nekünk az hogy fér bele megoldjuk
2024. febr. 26. 20:54
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez, amiben felnőttél, túlzás. De megfordíthatjuk. Anyud szívességet tenne, azaz segítene azzal, ha akkor menne a barátnődhöz körmöztetni, amikor az a barátnődnek megfelel. Ne azt nézze, hogy neki hogy fér bele, oldja meg...

Én abban nőttem fel, hogy tekintettel vagyunk egymásra, nem ugráltatjuk a másikat a szabadidejében, főleg nem az adott dolog fontosságához képest aránytalanul; és ez a segítségkérésben is így működik. Lehet például, hogy megkérek valakit, segítsen elszállítani egy konyhaszekrényt, mert ez tényleg fontos és nehéz. Én is segítek neki. Még az is lehet, hogy megkérek valakit, hogy hozza már el a gyerek ebédjét az oviból, de csak mert úgyis oda megy. Ha egyébként nem menne oda, nem kérném meg. Visszafelé is elvárom, hogy ne futtassanak velem külön kört egy bögre leves és két marék rizses hús miatt, van nekem is életem meg dolgom. De ha amúgy is mennék, akkor elhozom másét is szívesen. Műkörömizébizélésre minden körülmények között nyitvatartási időben mennék, vagy sehogy. Egyszerűen kétszázadrangú a dolog.

2024. febr. 26. 21:19
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a baja a barátnődnek, hogy nem érzi az elköteleződést részedről. Talán nem érzi úgy, hogy valaha is egy család lesztek, ezért sem akarja strapálni magát. Vagy az is lehet, hogy te egy egész életre gondolkodnál vele kapcsolatban, de ő az, aki ezt nem akarja. Tehát bárhogy is iparkodsz az egész családoddal együt, ha neki ez nem bejövős, és más mellett képzeli el az életét hosszútávon.
2024. febr. 26. 21:56
 45/51 anonim ***** válasza:
26%

huh. hát, én le vagyok döbbenve. Körmöt havi 1x csináltatunk. Az én körmösöm 50p alatt tölt. Nehogy már havi 1x ne férjen bele ESETLEG a munka utáni +1 óra a barátom anyjának... ha nem kapok tőle semmit cserébe, de amúgy jó a viszony, akkor is megcsinálom...

atyaég...

én komolyan nem is vagyok már meglepődve, hogy elmegyünk az utcán a haldokló mellett meg az elveszett kisgyerek mellett, nem tűnik fel, hogy 2 hónapja nem láttuk a szomszédnénit.... ha a saját családunkkal ilyenek vagyunk, mit várnak az idegenek... csak egyszer nehogy a másik oldalon találjuk magunkat...

2024. febr. 26. 22:05
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Többről van itt szó, mint mikor hogyan készüljön el az a köröm, hisz már kiderült, hogy el akar onnan menni másik szalonba.

Ez a csaj le akar lépni, és már minden teher.

2024. febr. 26. 22:17
 47/51 A kérdező kommentje:

46. Amikor ott volt hogy lehetett volna hogy menjen nem akart.

45 ritka alkalmak egyike mikor úgy jön ki hogy nem sikerül máshogy megoldani. Megérteni ha 10ből 8x mondjuk munka után kellene körmöt csinálnia neki.

Csak ebben az az érdekes hogy a saját anyja aki sz.rik rá és nem jön el hozzá mrglátogatni még akkor se ha beteg ahhoz nem maradhat el hónap hogy ne utazzon 100kmert hogy megcsinálja a körmét

2024. febr. 26. 23:08
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj minek vagy vele? Regota irkalod mar ki a dolgaitok ide.
2024. febr. 27. 00:10
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Erre sosem lesz válasz. Szerintem egyszerűen csak szeret nyafogni, ez elégíti ki.

2024. febr. 27. 07:34
 50/51 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként jó a szakmájában? Mert lehet nem csak anyuddal ilyen.

Van aki a saját hivatásával sem lojális.

2024. febr. 27. 08:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!