Miért ilyen anyámmal a barátnőm?
Barátnőm csinálja anyum műkörmét.
A helyisége ahol csinálja náluk van, ingyen. Mivel műkörmös üzletünk van mindennel segitik .
Ezenkívül minden segítséget megkapunk minden szempontból, hoznak visznek ha kell, szó nélkül ugranak bármikor és nem azt nézik épp jókor szólunk vagy faradtak e.
Mikor úgy adódik hogy anyummal nehezen tudnak össze hozni egy időpontot akkor barátnőm ezt nem kompenzálja felé azt a sok segítséget, mondjuk h munka után 2 este megcsinálja neki (mert hétfőn- csütörtök között 6kor végez es amúgy se vállal vendéget)
Nekem ez rosszul esik de hiába beszélünk erről..ez már a sokadik
"Átlagos várakozási idő 3hét". Nem azt akarom mondani, hogy az utolsó pillanatban jó időpontot kérni, de azért trendet se tartsunk a másik oldalról.
Ha nő lennék, 3 hét alatt műköröm se kellene, akkorára nőne.
Hát én teljesen máshogy állok hozzá.
Ha valakinek (rokon, barátok) segítek, az szinte mindig csak munkaidőn KÍVÜL lehetséges. Attól, hogy a lánynak ez a munkája is, attól még nem lesz teljesen más, mintha bevásárolni kellene neki, vagy hozni-vinni stb.
Ha pl. anyukám szólt, hogy vigyek neki valamit a boltból, akkor is elmehetett rá több óra meló után, mert a város másik felén laktam és dolgoztam, vezetni pedig nem tudok...
Az más kérdés, hogy ha aznap nem fért bele, mert más dolgom volt, akkor megbeszéltem vele, hogy meddig ér rá, de általában másnap úgy alakítottam, hogy megoldjam.
De az ilyen félig "üzleti" kapcsolat soha nem jó, az a biztos, ha anyuka keres új körmöst, a barátnő meg új helyet.
37, előfordul. De nem várom el a körmösömtől, hogy akkor azonnal fogadjon, amikor nekem jó. Ünnepek előtt és nyáron főleg. Ha lemaradtam, így jártam, akkor az kimarad, már nincs időpont se helyette. Plusz marha nagy szívás neki is az a lukas óra, sok körmös utólag még fizettet is ezért.
Én 8éve, kb 3 hetente járok, és velem se kivételez, mással se.
Fordítsuk meg a helyzetet kérdező!
Te egy masszőr/fodrász/borbély vagy. A barátnőd szülei felajánlották, hogy ingyen kiadják neked a 4 km-re lévő üzlethelyiségüket, de csak 6-7 nap lehetsz ott. Ezért cserébe tulajdonképpen rendelkezésre kell állnod apósnak, mert időnként a megbeszélt időpont ugrik, és neked teljes átdolgozott nap után kellene őt megmasszírozni/levágni a haját/borotválni.
Neked ez nem tetszik, és az ingyen üzlethelyiséget is inkább visszamondod, és bérelsz inkább pénzért.
Gondold végig, minek kell történnie, hogy ezt meglépd? Na, ez a baja a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!