Miért ilyen anyámmal a barátnőm?
Barátnőm csinálja anyum műkörmét.
A helyisége ahol csinálja náluk van, ingyen. Mivel műkörmös üzletünk van mindennel segitik .
Ezenkívül minden segítséget megkapunk minden szempontból, hoznak visznek ha kell, szó nélkül ugranak bármikor és nem azt nézik épp jókor szólunk vagy faradtak e.
Mikor úgy adódik hogy anyummal nehezen tudnak össze hozni egy időpontot akkor barátnőm ezt nem kompenzálja felé azt a sok segítséget, mondjuk h munka után 2 este megcsinálja neki (mert hétfőn- csütörtök között 6kor végez es amúgy se vállal vendéget)
Nekem ez rosszul esik de hiába beszélünk erről..ez már a sokadik
Ez a 4 km - es távra lévő üzlet?
Na, akkor is írtam, hogy az ingyen a legdrágább.
Szüleid adnak helyet, anyagot, cserébe olykor meg kellene csinálni anyád körmét? Amikor anyád akarja, vagy előre szól? Értem én, hogy szerinted ez megéri, de vmiért a csajodnak mégse. Vmi ott nem stimmel, ami másról szól, mint az idő és pénz.
14: Havi 6-7 nap, ez úgy hangzik mint egy mellékállás, tehát a szülők kiadják az üzletet valakinek, és az üres órákban használhatja a lány, aki ha jól veszem ki, mellette egy főállásban is dolgozik.
Tehát olyan heti 50-60 órát.
Ezen KÍVÜL kellene az anyukát is fogadnia, alvás helyett.
És elvileg van egy szerelmi kapcsolata... de mikor?...
Ez az idősáv nem kerülne 140 000 Ft-ba havonta, ahogy a Kérdező a másik topicban írta, hanem csak 20-30 000 Ft-ba, de az is lehet, hogy van másik helye is, ahol barterben megkapja.
Eddig is csak azért "fogadta el" a lehetőséget, mert a Kérdezőéknek fontos az az jóérzés, hogy adnak valamit (és hogy magukat másoknak az adott dolgokat irreálisan túlnagyítva fényezhessék), és ezt akarta Ő NEKIK MEGADNI, mert ezt az elvárást érzi.
De amit adnak, az rosszabb, mint amit a lány magának szerezni tud...
Értem, tehát szegény csaj "ingyen" megkapta az üzletet, de cserébe el kellene adnia a lelkét és élete végéig csicskáznia kellene anyádnak.
Nyilván nem fáradt x óra munka után, anyád meg elvárja, hogy ha az utolsó pillanatban is szól, akkor is fogadja a sokadik vendég és munkaidő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!