Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen anyámmal a barátnőm?

Miért ilyen anyámmal a barátnőm?

Figyelt kérdés

Barátnőm csinálja anyum műkörmét.

A helyisége ahol csinálja náluk van, ingyen. Mivel műkörmös üzletünk van mindennel segitik .

Ezenkívül minden segítséget megkapunk minden szempontból, hoznak visznek ha kell, szó nélkül ugranak bármikor és nem azt nézik épp jókor szólunk vagy faradtak e.

Mikor úgy adódik hogy anyummal nehezen tudnak össze hozni egy időpontot akkor barátnőm ezt nem kompenzálja felé azt a sok segítséget, mondjuk h munka után 2 este megcsinálja neki (mert hétfőn- csütörtök között 6kor végez es amúgy se vállal vendéget)

Nekem ez rosszul esik de hiába beszélünk erről..ez már a sokadik

febr. 25. 14:57
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
96%
Menjen anyád másik körmöshöz.
febr. 25. 19:48
 22/51 anonim ***** válasza:
24%

"Lekötelezitek szerencsétlen lányt, és kb megzabáljátok az életét, szabadidejét. Ehhez nincs jogotok."

Te meg mi a fszról beszélsz? A szülők többet segítenek, ugranak bármikor, fáradtan is, cipelik őket, egy csomót spórolnak az üzlethelyiségen, és akkor nagy néha nem fér ez neki bele, hogy este, mikor máshogy nem tudják megoldani?

Anyucinak sem kelltöbbet ugrálni és készenlétben állni, ha nektek kell valami. Illetve lehet bérelni máshol is üzletet.

febr. 25. 19:56
 23/51 anonim ***** válasza:
96%
abszolut ugy latom mint az 5ös. A segitseg tamogatas nem arrol szol hogy elvarom cserebe kapjak valamit.
febr. 25. 19:56
 24/51 anonim ***** válasza:
20%

"Lekötelezitek szerencsétlen lányt, és kb megzabáljátok az életét, szabadidejét. Ehhez nincs jogotok."

Hatalmas visszaélés egy köröm elkészítése. Meg ott van a többi segítség is. Mennyi ideje menne el a csajnak, ha mindent magának kéne intézni? Biztzos nem pár óra néhány hetente.

febr. 25. 19:58
 25/51 anonim ***** válasza:
19%

"Én EGYSZER csinálnám meg munkaidőn túl, utána többet soha, csak munkaidőben. De ha elvárt lenne, akkor egyszer sem."

Szuper. De akkor en is kérj segítséget és ne is várd el, hogy neked segítsenek. Lehet pl. kezdeni üzlethely kereséssel.

Ez a sok királykisasszony, akiknek minden jár, de viszonozni semmit nem kell.

febr. 25. 20:00
 26/51 anonim ***** válasza:
21%

Honnan veszitek hogy utolsó pillanatban szól az anyja? Én gél lakkot kb 3 -3,5 hetente csináltatok , ez eléggé tervezhető.

Elismerem nem mindig jó leköteleződve lenni, de ha nem akar vagy nem jó neki, akkor ne fogadja el a segitséget.

febr. 25. 20:10
 27/51 anonim ***** válasza:
96%

Vegigolvasva a valaszokat rajottem, hogy te egy pasi vagy, de egyszeruen ugy fogalmaztad meg a kerdesed mint egy no. Plusz egy ferfi szajabol se hallottam meg azt, hogy "anyum".

Na de ha a kerdes es kerdesek valosak, a csaj regota celozgat ra neked hogy ebbol a szitubol menekulni akar. Remelem sikerul is neki.

febr. 25. 20:27
 28/51 anonim ***** válasza:
58%
Én ismertem két fiút, mindketten pestiek voltak, akik anyumnak hívták az anyjukat.
febr. 25. 21:38
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

25: Ott van a másik topicban, hogy nem kívánja elfogadni az ingyen üzlethelyiséget, mert ő jobbat szerzett magának.

Ott is panaszkodik a Kérdező, mért ne fogadja el.

febr. 25. 21:43
 30/51 anonim ***** válasza:
20%
Itt ne kérj tanácsot. Itt olyan zsigeri gyűlölet van az anyósokkal szemben, hogy bármennyire neki van igaza, minden idiótaságot felhoznak, csak hogy a menyet hozzák ki szegény áldozatnak. Na, az ilyeneknek remélem, jó genya anyósuk van, aki szétszivatja őket :D
febr. 25. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!