A barátnőm véletlenül rátolatott az anyám macskájára. De egy gyerekkori traumát a macskákhoz köt és az anyámmal sem jönnek ki. Ezek alapján véletlen lett volna?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 18:37
1/42 anonim válasza:
Ezek alapján én elgondolkodnék, milyen ember a barátnőd, akivel együtt vagy, ha feltételezed róla, hogy megtehette. Merthogy, mivel megszületett a kérdés, átfutott az agyadon.
3/42 anonim válasza:
Ezek alapján honnan kéne tudnunk? A te barátnőd, csak tudod, hogy pszichopata-e vagy sem. Valamiért csak kinézed belőle, hogy szándékosan állatokat gyilkolna.
4/42 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nem nézném ki belőle, csak most gyanúsak a körülmények.
2021. márc. 11. 18:43
5/42 anonim válasza:
Ilyen a világon nincs hogy "alapjáraton nem nézném ki belőle, DE..."
Ismered, vagy nem? Hazudna neked? Ha pszichopata inkább bacd ki a pitsába.
6/42 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha bántani akartam volna, ezer más módon is megtehette volna. Főleg, hogy tolatva nehéz elütni egy macskát, elmegy még előtte. Szerintem itt a macska volt a hibás. Mögé szaladt, vagy valami.
8/42 anonim válasza:
Hogy tolatott olyan gyorsan, hogy a macskanak ideje se volt arrebb menni? Szeretnek tole plusz vezetes orakat venni. 😂
9/42 anonim válasza:
A macska igenis elugrik, ha meghallja az autó hangját. Ez véletlen lehetett. (Arra futott/ugrott) Rosszkor volt rossz helyen
10/42 anonim válasza:
Hu, en ezek utan dobnam a csajt, ha veletlen volt, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!