A barátnőm véletlenül rátolatott az anyám macskájára. De egy gyerekkori traumát a macskákhoz köt és az anyámmal sem jönnek ki. Ezek alapján véletlen lett volna?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 18:37
21/42 anonim válasza:
Szerintem nehezebb direkt rátolatni egy macskára, mint véletlenül.
22/42 anonim válasza:
Egy szó, ami nagyon fontos egy párkapcsolatban: KOMMUNIKÁCIÓ
23/42 anonim válasza:
Én még akarva se tudnék elütni egy házimacska méretű mozgó célpontot utóval tolatva...
24/42 anonim válasza:
Szerintem véletlen volt, mivel a macska az elmegy, ha az autó közeledik, Ha tolatott, akkor nem valószínű, hogy látta.
Ha szemből ütötte volna el, akkor lehetne gyanús.
25/42 anonim válasza:
24es vagyok. Úgy ertettem, hogy tolatva direkt elég nehéz elütni egy macskát, szinte lehetetlen. Szemből se könnyű.
26/42 anonim válasza:
Én vágnám ki a macskámra rátolatásért a csávómat úgy, hogy a lába se érné a földet. Érdekes, volt mindig macskánk, se apám, se anyám, egyre nem tolatott rá.
28/42 anonim válasza:
Én ilyen lelki nyomorék nővel nem maradnék az tuti. Lelketlen egy némber lehet. Nem ismered te ezt a nőt még igazán. Lesznek meglepetések ha vele maradsz.
29/42 anonim válasza:
Na de ha utálja anyádat, akkor csak én nem értem miért a macskát és nem az anyóst gázolta el? Logikátlan... 😒
Viccet félretéve ha nem tudsz folyamatos szemkontaktus mellett egy kérdést feltenni a párodnak és megállapítani hogy őszinte veled vagy sem, akkor a kapcsolatoknak se lesz sokkal hosszabb élete mint annak a szerencsétlen macskának.
30/42 anonim válasza:
A cica mennyi idős volt amúgy? Mert ha idős, akkor nem biztos, hogy el tud szelelni időben, de ha jó erőben volt, ott gyanítok némi szándékosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!