Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm véletlenül rátolato...

A barátnőm véletlenül rátolatott az anyám macskájára. De egy gyerekkori traumát a macskákhoz köt és az anyámmal sem jönnek ki. Ezek alapján véletlen lett volna?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 18:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
98%
Én apám véletlenül ütötte el a macskánkat és megsiratta.Sajnos ilyen előfordul. Részleteket nem tudnál írni, hogy ki lehessen nyomozni az igazságot?
2021. márc. 11. 22:37
 32/42 anonim ***** válasza:
79%
2 macskánkat is ütöttem el, az egyiket tolatva. Nem direkt, nem is láttam, hogy ott vannak.
2021. márc. 12. 06:00
 33/42 anonim ***** válasza:
88%
Ha akarnam, se tudnam direkt elutni. Viszont ha a macska elojon a semmibol es alaszalad vagy ugrik, nem tudsz mit csinalni, mar csak azt veszed eszre, hogy valamin atmentel. Nem a legokosabb allatok, vagy azt hiszik tenyleg 9 eletuk van. En kizarnam az elore megterveltseg gondolatat.
2021. márc. 12. 06:11
 34/42 anonim ***** válasza:
83%
A macska meg ott állt tátott szájjal, mi? Kérdező, találj ki jobbat. A macskák alapból életképesebbek annál, minthogy csak úgy rájuk tolassanak a kocsival, ezerszer elugrik onnan.
2021. márc. 12. 10:14
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Az én cicam 20 éves, 4 éve süket, ha megyek mögötte nem hall meg. Én el tudom képzelni. Természetesen, amikor tolatunk ki kocsival meggyozodunk arról, hogy nincs e a környéken a cicus. :)

Egyébként egy kedves barátunk, édesanyám jó barátja egy tolato kamion miatt halt meg... Nyugodjon békében... :(

2021. márc. 12. 10:17
 36/42 anonim ***** válasza:
69%
Hihetetlen, hogy senkinek sem esik le, mekkora kamu szar kérdés ez is.
2021. márc. 12. 12:41
 37/42 anonim ***** válasza:
81%

Van jogsid? Elég komoly gyakorlat kell hozzá, hogy pontosan tudd, honnan és meddig tart a kereked. Pláne tolatva. Az emberek többségének évekig tart, mire azt ki tudja számolni, hol a kocsija orra vége, és végre megtanul tisztességesen parkolni...

Ha el akarok ütni egy macskát, tuti előre próbálkozom, mert hátra a föld felé lószart nem látsz ki (ezért a sok baleset, ahol a gyereket a parkolóból kitolató fazon elüti, mert nem látja), de azt, hogy egy, a földből 25 centire kilógó kis állatka épp közel van-e eléggé a kerekemhez, na, azt biztosan nem. Még ha a macskáról biztosan tudom, hogy egy helyben marad, se biztos, hogy elsőre rá tudok tolatni, nem még úgy, ha szabad mozgása van. Ráadásul a macska meglepően okos állat, és iszonyú jó a füle. Sebesség tolatva meg majdnem nincs, hacsak nem Villám McQueent vezeti az asszony.

Amúgy meg, attól,hogy valaki utálja a macskákat, nem lesz automatikusan egy mocsok...

Jelzem, én is rühellem a szomszéd macskáját, és a kis dög mindig a kocsibeállónkban döglik naphosszat, de 20 év alatt egyszer nem volt még a közelében se annak, hogy elüssem.

2021. márc. 12. 16:24
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Megbánta utána a barátnőd? Ha igen véletlen volt, ha nem nem.. További gyanuk vannak? Infókat kérek szépen
2021. márc. 12. 17:37
 39/42 anonim ***** válasza:
45%

Fura, hogy azokat a nagyon gyanús körülményeket nem írod le... Szép kis barát vagy, ha ilyet kinézel belőle és nem állsz elé vele.

Kivallatni amúgy nem akarod?... Alvásmegvonással és társaival. Azért mert azt veszem ki a szavaidból, hogy már eldöntötted, hogy a barátnőd direkt csinálta.

2021. márc. 12. 18:33
 40/42 anonim ***** válasza:
ömm nem.. még nem döntötte el..
2021. márc. 12. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!