Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan köztetek, aki nem...

Van olyan köztetek, aki nem volt tervezett gyerek, csak úgy véletlenül becsúszott, és ezt a szülei el is mondták neki, illetve éreztették vele?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 16:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Engem anyám nem akart, de aztán amúgy ez nem látszott meg, neveltek a maguk módján.
2021. jan. 22. 16:07
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Tesomat nem terveztek, kis veletlenke, neha szoba jon tehat nem tabu tema, viszont megkap mindent, imadjuk, sőt utolag mindenki orul, hogy becsuszott.
2021. jan. 22. 16:12
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
Az öcsém volt, tudtuk róla. Aztán első fiúként a három lány mellett ő lett a kis kedvenc.
2021. jan. 22. 16:39
 4/24 anonim ***** válasza:
15%
Histennek ettől az én anyámék felelősségteljesebbek
2021. jan. 22. 16:40
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Én hivatalosan nem is létezek, mert anyám meddő. Aztán valahogy mégis becsúsztam. Elmondták, de szerettek, nem volt baj.
2021. jan. 22. 16:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Becsúsztam, miattam házasodtak össze majd 3 év múlva elváltak. Apámmal nemis tartom a kapcsolatot. De anyám sosem éreztette vagy különböztetett meg a másik két (fél)tesómtól.
2021. jan. 22. 17:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Én becsúsztam és tudok is róla, viszont anyukám amúgy is akart gyereket, csak később tervezte, de nem úgy alakult. De attól még örült nekem, szóval szerencsére nem az volt, hogy én csak egy hiba lennék. Soha nem éreztette ezt velem és csak akkor beszélt erről, mikor már nagyobb voltam. Addigra mondjuk már én is sejtettem, mert egyrészt fiatal volt (nem tini) és az esküvőjük csak fél évvel a születésem előtt volt, ami azért árulkodó.

Te azt érzed, hogy emiatt nem szeretnének úgy? Sajnálom ha így van. Az ilyen annyira gáz, nem mintha a gyerek bármiről is tehetne.

2021. jan. 22. 17:38
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim csak kavartak, mikor kiderült hogy anyám terhes apám minden áron abortuszt akart, de anyám inkább eljött és egyedül akart felnevelni, sajnos később ebbe pszichésen belerokkant, ezért később nagyszüleihez kerültem és ők neveltek fel

Ma már én ápolom édesanyámat

2021. jan. 22. 17:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Van két nővérem, ők tervezettek voltak. Én csak becsúsztam. A fiatalabbik nővérem 10 évvel idősebb nálam. Ráadásul még méhen kívüli terhesség is volt. Végül megszülettem és minden rendben volt. Soha nem éreztették velem a szüleim hogy nem voltam tervezve
2021. jan. 22. 17:53
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindhárman becsúszott gyerekek vagyunk, az öcsém most fog megszületni, mi már 19 és 20 évesek vagyunk nagyobbik tesómmal. Apa mindig mondta, hogy büszke ránk, anya viszont sokszor így fejezte be a veszekedéseket tini korunkban, hogy "minek születtél meg? én nem akartalak, csak apád rám erőltette!", ami nem így volt. Elég kiábrándító volt.
2021. jan. 22. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!