Van olyan köztetek, aki nem volt tervezett gyerek, csak úgy véletlenül becsúszott, és ezt a szülei el is mondták neki, illetve éreztették vele?
Öcsémmel ikrek vagyunk, két gyereket egyszerre tervezni nem lehet, tehát egyikünk biztos hogy nem volt betervezve, de lehetetlen megállapítani, melyikünk. :D :D
Öcsém enyhén szellemi fogyatékos születésétől fogva, így gyerekként elnézőbbek voltak vele, amiért én kamaszkoromig nagyon nehezteltem, mindig úgy éreztem, hogy őt jobban szeretik. Persze ez hál Istennek nem volt így.
Nászéjszakán volt a nagy bumm. Házasság után 3-4 évvel később akartak volna gyereket, de az élet megváltoztatta a helyzetet. De ők így is örültek, és fel is neveltek. Végül is "véletlen" becsúszott gyerek voltam az elmondásuk szerint, de eszük ágában se volt engem elvetetni (örök hála innen is :))
Anyukám szeretett volna még legalább 2 gyereket, apám viszont hallani se akart róla. Később bánta meg apám, amikorra anyám már azt mondta, hogy "kiöregedett" a szülésből és most már ő nem akar vállalni (8 éves voltam, anyám ekkoriban 33, de vicces, hogy öregnek mondta magát már akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!