Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Átmennétek anyósékhoz hetente/...

Átmennétek anyósékhoz hetente/kéthetente vasárnapi ebédre? Egészséges egy városban lakni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 25. 08:39
1 2 3 4 5
 41/42 Sznfctm válasza:

Én azt gondolom, hogy párként saját magatoknak kell meghúzni a határokat. Vagyis ha MINDKETTŐTÖKNEK belefér, akkor persze, ha nem vagytok elfoglaltak v szeretitek az anyóst, akkor akár minden héten is (bár akkor meg érted mikor van saját életetek?) Az egy másik kérdés, amikor egy kapcsolatban az egyik fél nem akar/tud kirepülni otthonról, v anyuka nem akarja/tudja belátni, h ez a kirepülés megtörtént, és esetleg egy jó kis érzelmi zsarolás is társul a sztorihoz.

Mi néhány hetente találkozunk a szülőkkel, olyankor sem feltétlenül családi ebéd formájában, max ha vkinek szülinapja v névnapja van, pedig egy városban lakunk amúgy. De hallottam olyat, aki azért nem akar kapcsolatban lenni, mert annak szerinte (korábbi példa alapján) kötelező eleme az egyik hétvégén anyámék, másik hétvégén anyádék felállás. Ez pedig butaság. Onnantól, hogy két ember összeköltözött, hagyni kell őket békén, meg nekik is kell h legyen igényük arra, h kettesben töltsenek minőségi időt.

2024. márc. 5. 17:19
 42/42 anonim ***** válasza:
Hát nem egészséges egy városban lakni sajnos én ezt tapasztalatból momdom,de szerencsére már nem sokáig ebédre meg ritkán 2 hónapban csak 1x er megyünk elég is az😁
2024. márc. 29. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!