Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Átmennétek anyósékhoz hetente/...

Átmennétek anyósékhoz hetente/kéthetente vasárnapi ebédre? Egészséges egy városban lakni?

Figyelt kérdés
febr. 25. 08:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
91%
Egy városban élünk és mi nem mennénk ilyen gyakran. Nagyon szeretem anyósomat, apósomat is de fiatalok vagyunk a férjemmel, más ritmusban zajlik az életünk, mint az övék.
febr. 25. 11:10
 12/42 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem 200 km-re laknak, akkor igen. Illetve ahogy 1-2 korábbi hozzászóló írta, 2-3-4 hetente persze.

Nekem a nagyszüleim messze laktak, nem volt lehetőség ilyenekre.

febr. 25. 11:12
 13/42 anonim ***** válasza:
77%

Annak, hogy TE át akarsz-e menni, az égadta világon semmi köze ahhoz, hogy más mit akar. TE azt csinálsz, amit TE akarsz. Az alapján, hogy te hogy viszonyulsz az anyósékhoz.

Az egy város normális, könnyebb segíteni, ha szükséges.

febr. 25. 11:31
 14/42 anonim ***** válasza:
84%

Az attól függ, hány helyet látogattok rendszeresen. Mert más, ha adott 2 szülőpár (esetleg az egyik oldaliak már halottak) és megint más, ha mondjuk akár csak az egyik oldalon elváltak a szülők, és 3-4 helyre kell menni.

Én úgy osztanám be, hogy ahány hely +1-2 hétvége magamra is egy-egy ciklusban.

Miért ne lehetne egy városban lakni?

febr. 25. 11:40
 15/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem mennék, mert semmilyen fix programot nem vállalok, hanem kedv alapján döntök a szabadidőmben mindenről. Akinek ez nem tetszik, az mehet amerre lát, az egyetlen dolog amit vállalok, hogy fixen megjelenek az elvárt időpontokban, az a munkahely, ennyi.
febr. 25. 12:18
 16/42 anonim ***** válasza:
71%
Ha jól főzne igen, de sajnos nagyon messze áll tőle
febr. 25. 12:31
 17/42 anonim ***** válasza:
82%

Nem nagyon van jó viszony velük egyik oldalon se, szóval nem. Kb évente egy-egyszer szokott lenni pofavizit, de még sokszor az is megvisel minket.

Mindig hetekte előre stresszben vagyok, és hetekig utánna felkavar az egész. Teljesen megszakítani a viszonyt nem akarom, mert mégis csak egy családom van, de rüllem az egészet.

febr. 25. 12:58
 18/42 anonim ***** válasza:
92%

Mi igen, ha nincs más programunk. Nincs abban semmi rossz, ha jó a kapcsolat és szívesen látnak, csak ne legyen kötelező érvényű, még ha mást is terveznénk időnként, akkor is.

Bár technikailag nem egy városban lakunk, de a gyakorlatban kb. 10 perc autóútra egymástól.

febr. 25. 13:21
 19/42 anonim ***** válasza:
11%
Városban lakni egyáltalán nem egészséges.
febr. 25. 13:34
 20/42 anonim ***** válasza:
89%
Egy városban lakunk, de egyik szülőhöz sem megyünk kéthetente, pláne nem hetente. Arra figyelünk, hogy kb. havonta 1x menjünk ide is, oda is, ilyen ottebédelésre, gyakran meg van beszélve, hogy ilyenkor jönnek a tesók is a gyerekekkel, jó a viszony, ezek jó hangulatban telnek. Ha meg úgy alakul akkor mindenki megy még pluszba a sajátjához, de az is általában havi plusz egy alkalom. Tavaly augusztusig anyum lakott közelebb (5 perc séta), szóval én néha hozzá felugrottam pluszban, de csak egy kávéra-dumára, mondjuk 1-1,5 órára, és általában volt valami konkrét oka (főzött valamit, vett nekem valamit vagy én neki stb.), azóta távolabb költöztünk plusz terhes vagyok, szóval ritkábban megyek hozzá is. Anyósomhoz meg nyáron megyünk gyakrabban, mert kertes házban lakik, de olyankor sem hetente. Nálunk abból sincs sértődés ha valameliykőnk kihagy egy anyóslátogatást, akár mert más dolga van vagy csak fáradt.
febr. 25. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!