Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Torkig vagyok a rokonokkal,...

Torkig vagyok a rokonokkal, de egyhónapra jöttünk vendégségbe. Hogy vészeljem át?

Figyelt kérdés
Még egy hét maradt hátra a vendégségböl, a hátam közepére se kívánom a rokonságot. (Kölcsönös az érzés részükröl is.) Hogyan lehet ezt átvèszelni?

febr. 21. 03:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%
Manapság senki nem megy a rokonok nyakára egy hónapra. Nekem, ha 2 éjszakánal többet kéne velük lenni, szállodába mennék. Nem azért mert nem szeretem őket, hanem pont azért, mert szeretem őket. Amúgy meg menjél haza. Gondolom nem kötelező program. Unszimpatikus az írásod.
febr. 21. 07:00
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Gondolhatod, hogy ők mennyire várják, hogy megszabaduljanak tőletek 1 hónap szívélyes vendéglátás után. Pláne tőled mufurcka, aki nem értékeled hogy ott lehetsz náluk. Lehet én gondolom rosszul, de lehet illene kicsit hálásnak lenni, és talán majd viszonozni ezt a vendéglátást.
febr. 21. 07:16
 13/38 anonim ***** válasza:
88%
Nálatok senki nem dolgozik, nem jár suliba, hogy egész hónapot tudtok vendégeskedni?
febr. 21. 07:23
 14/38 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom, tini, a legrosszabb korban, akit AnyuciApuci "akarata ellenére" "odarángatott" a rokonokhoz egy hónapra, és ezt igyekszik is éreztetni mindenkivel. Gyanítom, hogy külföldre mentek a rokonokhoz, azért vannak ilyen sokáig ott.
febr. 21. 07:23
 15/38 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted ők mennyire vannak torkig veletek, akikmegy hónapig ott hédereltek és még utálkoztok is?
febr. 21. 07:43
 16/38 anonim ***** válasza:
92%
"Akármilyen kedves vendég 3 napig bőven elég" ahogy mondja a mondás.
febr. 21. 07:45
 17/38 anonim ***** válasza:
87%

Mivel anyós,após kategóriába lett írva,így inkább a férjed rokonaival lehetsz torkig. De miből állna leírni amúgy,hogy kik is ezek a rokonok,és miért vagytok náluk?

Így csak kapod itt az ívet,mert mindenki találgat.

febr. 21. 08:17
 18/38 anonim ***** válasza:
92%

Hova mentetek oda? Ha valami olyan helyre (tengerre, egzotikus szigetre), akkor megpróbálnék minél többet magamba szívni abból az atmoszférából, és minél kevesebbet (a lehető legminimálisabbra szorítva) a rokonokból.

Ha meg nem ilyen hely, akkor meg - főleg ha városban vagytok - fogd fel úgy, mintha mondjuk Győrbe lakóként Szegeden turistáskodnál, és és minden napnak a nagy részét a belváros felfedezésével töltsd. Cukrászdázva, éttermezve is sok időt el lehet tölteni. Mennyi idős vagy? Van pénzed? Van ott a környéken lakó olyan ismerős, akit egyúttal szívesen látogatnál meg, vagy szívesen futnál vele össze? Na, akkor vele beszéld meg ezt és töltsetek el legalább egy napot.

febr. 21. 08:48
 19/38 anonim ***** válasza:
85%

Nem tartozik a kérdéshez, de egy teljes hónapra nem illik senkihez se vendégségbe menni.

A legtöbb embernek kb. 35-40 éves korára 1 teljes évre van ennyi szabadsága, ami nagyjából elég is, mert mondjuk kivesz nyáron 2 munkahetet(az 10 munkanap), karácsonykor kb. ugyanennyit (az megint 10 nap, az összesen 10+10=20, és még mindig marad 10 nap év közben, ha valamit épp el kell intézni).

Amúgy meg, semmi bajom a rokonaimmal, de ha nekem pl. a keresztanyám Sopronból közölné, hogy ő most egy hónapra idejön, és csináljak neki programot, hát, nem biztos, hogy tűrné a nyomdafestéket, amit mondanék neki, és minimum ordítoznék egy sort.

febr. 21. 08:57
 20/38 anonim ***** válasza:
91%
08.57-es, mivel a kérdező "anyós-após" kategóriába írta ki a kérdést, csak sejteni lehet, hogy a házasársa szüleihez mentek valahová "vendégségbe". Pl ha a felnőtt gyerekemet évente csak egyszer láthatnám, mert távoli országban él, én boldogan látnám Őt és a családját vendégül 1 hónapra, de nálam a gyerekeim eleve nem vendégek.
febr. 21. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!